21 februari 2014

En ängel i rummet


Vårkänslorna försvann snabbt när snön kom tillbaka med besked. Promenadvägen runt sjön hade precis blivit helt bar. Nu är det broddar som gäller igen för bättre livförsäkring finns inte! Många drar sig för att använda såna... pensionärsvarning, uj uj! Så har jag känt tidigare, men vadå, jag ÄR ju pensionär... även om jag inte känner mig som en!  Med broddar går jag som vanligt och spänner mig inte. Men det var inte broddarnas lov jag skulle sjunga...

Trevlig helg skulle jag önska! Bilden visar den gamla dörren jag hade som sänggavel ett tag innan jag hittade prinsessängen. Nu står dörren lutad mot sovrumsväggen i väntan på avhämtning, och under tiden har en ängel hittat dit. Änglar är jag så svag för...

Må så gott!

27 kommentarer:

mysiga heestrand sa...

Vilken fin ängel. Broddar är ett måste för mig också, jag är också pensionär. Tråkigt att det kommit mer snö tycker jag. Nu längtar jag efter mer sol och barmark.
Ha en fin helg
Kram
Marita i Heestrand

Skaparglädje sa...

Din skyddsängel. Jättefin. Jag är inte pensionär, men använder broddar ändå. Annars vågar man inte ut på hala promenader.
Trevlig Helg!

annika sa...

Har inga broddar men sett beror mest på att de inte fanns i min storlek då jag var på g. Tror att man inte behöver vara pensionär för att ha behov av dem.
Söt liten ängel som är med dig.
Hua så mycket snö det kom här också. Blöt, tung ...

Kram
annika

Huset bakom lindarna sa...

Jag tycker mycket om änglar jag också...
Här har vi inte haft broddarna på alls denna vinter. Vi har en bit på vår byväg som ligger i nästan total skugga dygnet runt pga av ett berg. Vi kallar sträckan för "Vintergatan". Det har inte ens där varit någon is! Nej vi har bara grått och trist! Men nu har vi snart mars månad här, vårmånaden!
Kram/Finas mammis

Meta sa...

Ja du både änglar och broddar är ett måste både här och där,Vi har regn och rusk idag blir nog lite innevara med bakning till helgen tror jag.
Ha det så gott och hoppas att solen lyser lite på dig och att snön smälte igen, då drar den ju med sig det gamla med och det är bra.
Kram Meta

Rost och rädisor sa...

Din ängel är så vacker! Jag behöver också änglar lite här och där, men jag har ingen så fin som din.

Önskar dig en fin helg

/Anette

lisashus sa...

Vilken jättefin ängel du har och jag är säker på att änglar att en viss betydelse...! Jag har också en som sitter över min säng.

Klokt av dej att använda broddar. Här har också snöat i omgångar men idag verkar det vara mera som regn, så för mej är det gummistövlar som gäller här. Ett riktigt ruggigt väder just nu. Tur att man trivs så bra inomhus. :)
En riktigt fin och härlig helg önskar jag dej!
Kramar
Lisa

Villa Ryttarängen sa...

Fin ängel du har. Ja här vräker snön ner och att man nyss plockat vårblommor känns overkligt. På med broddar är det som gäller. Kraaaam Pia

Ezter sa...

Broddar är bra, men här behöver man inga, det regnar!

Felix sa...

Vi har en betongängel som hänger i hallen (som jag vann i en tävling hos Linnéa Silversmed). Ser den varje gång man går förbi där...

Så bra, nu vet jag hur jag ska hantera mitt olivträd framöver. :-)

Vintriga hälsningar
Elisabet

Lena sa...

Vilken söt ängel!
Hoppas du får en riktigt skön helg trots snöslasket!
Kram Lena

Fågel Blå sa...

Vilken fin ängel och dörren var så fin!
Visst är det som du skriver att broddar är ett måste nu,
Önskar dej en fin Helg
Kramar Kathrine

Rosa i huset i vitt sa...

Vacker ängel och gamla dörrar är så fint
ha en fin helg
kram Rosa

Melody and M.E sa...

Änglar finns… det är helt klart… både till prydnad och i riktiga livet. Din är oerhört vacker.
Jag är inte pensionä,r men har kängor med inbyggda broddar, faktiskt flera par. Favoriterna är ett par vita med foder i fårskinn!
Önskar dig en fin helg.
Kram M.E

Vardag och flärd sa...

Din ängel är fin! Jag tycker om änglar när de har fint ansikte, det är som tomtar som måste se snälla ut i ansiktet - annars vill jag inte ha dem!
Här har det regnat länge nu, det är sjöar överallt men i eftermiddag fick vi ett par timmar sol.
Trevlig helg på dig, vännen!
Kramar Eva

Avslutat konto sa...

Hej vännen!

Tusen tack för dina rader! Jo, det är hemskt när det händer IGEN, men jag är glad att Maja kom hem! Då är allt förlåtet. Men inte glömt. På måndag blir det ett samtal till kastreringsdoktorn! ;)

Annars lunkar livet på... Vad vacker dörren är, så där underbart sliten. Du ångrar dig inte om du blir av med den.. den är ju en vacker sak att bara "ha" också! DIn prinsess säng är sååå fin! Själv har jag tankar på att bygga två imperialsängar (typ) kanske 105cm breda, till oss... man kan sätta ihop dem eller isär dem beroende på snarkandet! hihih... Vill bygga med höööga gavlar!

Kram kära du! Jag blir glad av din blogg, det vet du! Man hittar inspiration och vackra saker och husligt och hemmigt... precis så man vill att det ska vara här med!

Kram L

Villrose sa...

Har blitt tilhenger av brodder - selv om jeg ikke er pensjonist ;-)
Bedre enn å trippe redd avsted.
Engelen passet jo godt til døren!

Lilasesazuis sa...

Olá, Eva Mari

Vi seu blog no THE ROSEGARDEN IN MALEVIK,

Vim aqui conhecer e adorei!!

Que linda sua casa, tudo com bom gosto!!

Sinto pela perda do seu cãozinho Nisse.

É tanto amor, sei como a saudade dói.

Tenha um lindo domingo,

beijinhos,

Lígia e =^.^=

Ett ögonblick sa...

Hej Eva-Marie!
Tack själv, för dina alltid så fina och omtänksamma kommentarer.
Själv har jag lite för mycket runt om just nu så bloggen får inte den omtanke och uppdatering den behöver för att hållas i form...jag får ta igen det när tid och ork finns.
Så fint du ordnar det överallt och TACK för skötseltips om olivträdet. Mitt tappade alla bladen efter en tid inne, hade jag inte vetat så hade jag blivit chockad och ledsen, men tydligen kan en del göra så. Nu är det på gång igen och massor med små nya gröna blad letar sig fram, vilken kraft!!
Ha det gott och var rädd om Dig!!
kramar lisa

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Ja det er lurt med brodder ! Fin engel på den gammle flotte døren !Klem

Hanna sa...

Så fin ängel på dörren. Ja det där med broddar är nog bra, har tänkt på det många gånger, men har inte blivit några och just nu behövs det absolut inga här, för vi har rena rama våren.
Ha en fortsatt fin söndag
Hanna

susanne sa...

Vilken fin ängel! Jag har också broddar till jobbet, annars tar man sig inte uppför baken.../Susanne

Blommiga Rutan sa...


Godkväll!

Det var allt en ovanligt söt ängel du har! Pryder sin plats.
Aldrig fel med en skyddsängel!

Fin kväll till dig
Kramar Anncathrine

Rosor och ruiner sa...

För ett par år sen införskaffade jag mig faktiskt ett par broddar, det var skönt att ha när jag gick mina promenader när det var halt. I år har det tyvärr inte blivit av att använda dem, dels mindre snö och så har jag slarvat med promenaderna..;( i morse tog jag dock en skön promenad, men nu är det ju inte halt!

Kram Gunilla

Livsnjutaren sa...

En liten skyddsängel kanske? Så tråkigt att det blivit broddväder igen. Här regnar det på tvären och man får hålla i hatten. Vet inte vad som är värst... Kram

Black Iris sa...

Jag pratade nyss med en av mina grannar.. Hon gick med kryckor för hon ramlade på en isfläck för 1 månad sedan och har haft gips sedan dess. Bruten fotled.. Den risken tar inte jag så broddarna används flitigt när de behövs..

Kram Maidi

Steekjes en Stygn sa...

Broddar har jag men har inte behövt dem. Inte ens när jag var i Sverige juletiden.
En liten skyddsängel är inte dumt att ha i huset och den här ser så snäll ut.
Ha det fint.
Anje