29 juni 2015

Majas klätterträd


Maja har nu hunnit till avsats tre i sitt klätterträd! Ända upp till översta toppen har hon inte vågat sig än.


Tvåan är tryggare, inte så långt ner...


... till sovstunden i soffan. Favoritsovplats nummer ett dagtid är fortfarande under badkaret där varmvattenledningen går. Men där är det snart för trångt att åla in och ut. Oj vad hon växer, lilla Maja! Sovplats nattetid är såklart fotändan under mattes täcke...

Lördagens släktträff blev så lyckad! 41 gamla och nya släktingar kom och vi hade en så lyckad dag tillsammans. Och visst hade vi tur med vädret, vi prickade in den första riktiga sommardagen! Nu hoppas vi den har kommit för att stanna.

Ha en fin början på veckan!

21 kommentarer:

Ezter sa...

Du har verkligen sällskap i lägenheten :) Vi brukar också vara 40-50 på släktträffen Makens syskon med barn o barnbarn, respektive osv har sista helgen i augusti. Det är mysigt!

Blommiga Rutan sa...

God morgon!

Vilken liten skönhet! Så fin hon är,så söt med sin lilla rosa nos.
Är så sugen på en liten katt, min systers katt har just fått fem små grå, luddiga sötnosar med vita nosar och tassar. Men svärsonen ( Selma och Julius pappa) är allergisk så jag måste motstå de små sötnosarna. Vi har ju haft tre katter, som blev 19 år, alla tre och Per fick då alltid äta allergitabletter för att kunna vara här, och när Selma kom hem efter att ha varit här så måste hon duscha, tvätta håret och byta kläder när hon kom hem.
Men riktigt, riktigt trevligt och mysigt är det med en liten katt i hemmet.

Vilken vacker gräskrona ni gjort, lite extra fint med bandet.

Önskar dig och Maja en fin vecka, och nu kommer värmen äntligen!
Kramar Anncathrine

Erikslundsliv sa...

Så modig Maja börjar bli! Vilket bra och rejält klätterträd. Vi hade ett förut till vår katt, men han är alldeles för stor så det nästan välte när han klättrade. Det sålde jag på loppis och nu får han klättra ute istället. Så kul att Maja verkar trivas så bra hos dig, hon är så fin och söt!
Ha en fin vecka!
Kramar, Ann

Merja sa...

Vilken liten goding du har fått tag på:) I helgen har det äntligen känts som sommar här också. Förutom trädgårdsarbete blev det premiär tur ut på Lindesjön. Säger som du, hoppas den är här för att stanna!
Ha en fin vecka!

Skaparglädje sa...

Så fin din katt är. Inte så vanligt med vita katter (vi har en också)
Och klätterträdet är en bra leksak för katten.
Roligt att få möta många av sina släktingar igen på en släktträff.
Vi har kusinträff i Oktober. Ser fram emot det.
Kram!

Helena sa...

Men åh, så söt hon är! En vit katt så vackert. Tänker som ovan att det är lite ovanligt. Fin måndag till dig!

Huset bakom lindarna sa...

Så härligt du har det där med din Mys-Maja! Ett sådant klätterträd måste vara drömmen för en innekatt! Det blev visst ett lyckokast med din nya vän!
Kram från Finas mammis

Meta sa...

Ja även små katter behöver ha lite att leka med, den ser ut att gilla sin trappa.Kan ju inte säga annat än att den är både söt och mysig.
Ha en fin och skön vecka
Kram Meta

Eleonora sa...

Lilla Maja sötnos! Klart hon gillar det fina klätterträdet och snart är hon nog uppe på översta plan. Jag såg ju lille Mango sist jag var i stan och han klättrar på höga staket utan att vara rädd så snart är nog Maja modigare. So roligt ni har det ihop och hon har redan sett ut de bästa sovplatserna hör jag.

Ha det gott ni två och kram från
Eleonora

annika sa...

En riktig liten goding är hon fina Maja. Att sova under badkaret verkar bra! Vår lilla Lilja, 1år, ålade sig in under soffan häromkvällen då det var sent och hon hade svårt att somna. Kanske det är gott med det trånga!
Vilka fina gräskronor ni har gjort. Får nog komma på en kurs hos 11-åringen!
Kram
annika

G:a Affären sa...

Härligt att hon har en klätterställning där i hörnet, och då kanske dina möbler får vara ifred också.
Hon är verkligen söt den lilla Majan!
Tack Eva-Mari för tipset om utställningen! Jag kontaktar dig så gärna om det blir en tur till Falun och museet.
Ja ni hade tur med vädret och speciellt då ni var så många på träffen!

Idag blir det en mellandag innan sommaren är här på riktigt.

Kramar /Cia

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Jammen vokser til ja vesle Maja , hun er så nydelig ! Så koselig det var da at slektstreffet var vellykket og at været var fint . Fin ny uke til deg og Maja ! Klem

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Jammen vokser til ja vesle Maja , hun er så nydelig ! Så koselig det var da at slektstreffet var vellykket og at været var fint . Fin ny uke til deg og Maja ! Klem

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Jammen vokser til ja vesle Maja , hun er så nydelig ! Så koselig det var da at slektstreffet var vellykket og at været var fint . Fin ny uke til deg og Maja ! Klem

Lena sa...

Åh, så söt hon är, helt ljuvlig! Kommer att bli en riktig skönhet, även som vuxen!
Ha en skön vecka!
Kram Lena

Snäckskalsdalen. sa...

Du milde så söt hon är din Maja! Så dekorativ och hon har fått ett väldigt fint klätterträd! Och tänk att hon vill sova under badkaret där det är varmt. Dom är för roliga katterna, ibland tror jag att våra blir kokta när man ser hur dom väljer sovställen!
Kul med släktträff och fint väder, det låter som en perfekt sommardag!
Kramar
Agneta

Rosor och ruiner sa...

Men oj, vilket fint klätterträd hon har fått! Lilla gumman, vågar hon sig inte upp högst upp ännu, men det kommer nog snart skall du se;)

Dogges favoritplats när han var kattunge var inne i handfatsskåpet, han klättrade in där bakifrån så att säga, men till slut blev han för stor för det... Dom är för goa våra katter! Och alla är dom små personligheter!

Kram Gunilla

lisashus sa...

Åh, din lilla Maja är verkligen bedårande! Man kan ju inte se sej mätt!
Visst växer hon, och så snabbt det går! Snart vågar hon sej säkert upp på högsta nivån! Vilken härlig grej för henne att klättra i. Min Zigge hade också ett klätterträd, men det var en stång klädd i dörrmatta som ledde upp till min garderob! Gissa om det var fart och fläkt där ibland när han dök ner i min säng från högsta garderoben! :)

Så härligt med släktträffen och att det blev fint väder dessutom! Tänk, att få träffa så många släktingar på en och samma gång!

Sommarlåten du gnolade på i din kommentar hos mej, heter "Årstider" av Allan Edwall, för övrigt en favorit hos mej. Jag har även gjort ett körarr. på den till min kör som vi sjöng förra året! Edwalls texter är roliga och lite underfundiga. Kul att du kände till den!

Nu har jag "flyttat hem" igen och har utflykter och annat för mej några dagar, men jag saknar min trädgård!
Ha fina dagar!
Kramar
LIsa

Mycket annat & lite betong sa...

Avsats tre! Modigt!
Mysigt att ligga högt och ha koll på vad som händer. Vår katt ligger gärna på strykbrädan så den står oftast framme.
Så söt där hon ligger i soffan!
Fin gräskrona!

Kram Agneta

Rost och rädisor sa...

Oj, vilken liten söting! Hon ser ut att trivas. Gissar att hon vill ha mycket bus.
Allt gott
Anette

Anonym sa...

Naw,söta Maja ♡ ...
Riktigt fina foton på henne i sitt klösträd/Jam & Kram