7 april 2017

Hittade igen!


Hittade de försvunna skatorna och de låg där de alltid gjort... fast i en egen ask. Tydligen var jag ordningsam när jag plockade bort dem förra våren. Nu är de på plats och sitter i ett ris som jag som vanligt inte vet vad det är. Kanske lönn? 


Tjocka stora sprickfärdiga knoppar, vackrast innan de brister tycker jag. Skatorna har min far täljt för länge sen och tur att jag hittade dem i tid. För det är nu, i vårens tid, jag behöver dem som mest. Ni har säkert sett dem tidigare här.


Jag har funderingar på att köpa en bättre kamera. Min gamla Sony Cyper-shot 12.1 duger kanske fortfarande... men det skulle vara roligt att kunna ta bättre bilder inomhus med högre skärpa. Fast jag har ingen lust att lägga ner mycket pengar på en ny heller. Vågar man köpa en kamera på Blocket? Har ni nåt tips? Vad använder ni?

Trevlig helg!

Ps. Trädgårdsskissen jag gjorde mottogs så positivt att jag växte två cm! Är nu 160 igen, lika lång och ståtlig som i ungdomen, hihi!

8 kommentarer:

Hem ljuva hem sa...

Tur att du hittade dom fina små skatorna. Ibland är man så ordningsam så man förvånar sig själv. Trevlig helg Kraaam Pia

Eva-Lotta sa...

Lönnens knoppar blir superfina om ett tag då! Bra du hittade skatorna :)

Elzie sa...

Ja, ibland är man superduktig när man plockar undan.
Hoppas du får en fin helg.
Kram Elzie

Vardag och flärd sa...

Jag tror du har den bästa ordning på dina saker men ibland har man så bra ordning så man inte hittar. Din pappas skator kommer du alltid att ha och plocka fram på våren, det är fint.
Trevlig helg på dig!
Kramar Eva

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Hei igjen . Jeg har ikke vært innom bloggverdenen i det siste ,da ting har vært litt tungt i det siste ,så jeg har mye å ta igjen ,men nå er jeg i gang med å lese meg gjennom innleggene dine .Som alltid er så koselige . De fine fuglene som din far har laget ,blir jeg aldri lei av å se .Så koselig å ta de frem hvert år ,kan jeg tenke meg. Ønsker deg en fin søndag ! Klem

lisashus sa...

Vilken tur och lycka att du hittade dina skator och de är verkligen underbara! Att din för har gjort dem höjer naturligtvis värdet ytterligare!
Åh, så fint de svävar bland kvistarna!

Klart hon blev nöjd med trädgårdsskissen och du kan gott ta åt dej!

Kramar
Lisa

Lena sa...

Helt underbara skator!!! Vilken tur att du hittade dem!
Kram Lena

شركة ضي الرحمن sa...

شركة مكافحة النمل الابيض بالخبر