21 mars 2019

Förbereder inför Bokmässan Dalarna


Jag förbereder så smått min medverkan under Bokmässan Dalarna på lördag. Den här gången har jag fyra böcker med, inte klokt, jag har fortfarande inte förstått att jag åstadkommit så många!


Det ska bli så roligt att träffa alla trevliga besökare på mässan. Och att få prata med andra författare, jag tror det är ett sextiotal utställare.


Min senaste roman Piongården står såklart i fokus eftersom handlingen till största delen utspelar sig i Falun. Jag är så glad över alla fina ord jag fått för den... och för de tidigare böckerna. Det tänker jag fira med ett bokpaket med alla fyra romanerna till mässpriset 450:- Ordinarie pris 657:-

Bokmässan Dalarna pågår mellan 10.00-16.30 lördag den 23 mars på Kulturhuset tio14 här i Falun. Gratis entré. Så kul om du kunde komma förbi och heja på mig. Jag ska preparera mitt knä så det orkar hela dagen. Välkommen!

Ha en fin dag och en trevlig helg!

8 kommentarer:

Rämmengården sa...

Åh vilka fina böcker. 😍 Ha en fin helg kram från Nina

Mamma C sa...

Ha en bra bokmässa nu med dina böcker.
Kram Carin

Eva-Lotta sa...

Så roligt! Lycka till!

lisashus sa...

Men åååh, så roligt och så många böcker du har åstadkommit och alla har jag läst och njutit av. Jag kan tänka mej att det är extra kul för dej i år, efter tristessen efter din operation. Hoppas att du nu är smärtfri och känner dej piggare.
All lycka till dej på bokmässan!
kramar
Lisa

Vit Hortensia sa...

Ha en fin lördag på bokmässan!
Kram
Birgitta

Villa Ryttarängen sa...

Om jag bodde närmare så hade jag självklart kommit och hejat på dig. Lycka till och hoppas att ditt knä pallar... Kraaaam Pia

MirandaMaräng sa...

Stort Lycka Till!
Kram

Hemma hos Märtha sa...

Så spännande med bokmässan! Hoppas det gick bra!
Kram
Anne-Lie