15 augusti 2016

Gamla lådor blir som nya... diy


En regnig dag när det också blåste alldeles förfärligt gjorde jag några gamla papplådor lite finare. De allra sista snuttarna av sovrumstapeten gick åt. Jag mätte, klippte och limmade med tapetlim. Några klädnypor hjälpte till att hålla nervikta kanterna på plats medan limmet torkade. Ett roligt pyssel en regnig dag.


Jag har gjort viss ändring i sovrummet och fått en större skrivplats och där kommer en långhylla att sättas ovanför. Tänkte att lådorna skulle bli bra där. Jag visar sen när hyllan är på plats. Väggarna är av betong så det är inte bara...


Och som synes får jag aldrig nog av bladen från Dr Westerlunds blomma. De står lika vackert i flera veckor!

Ha en fin vecka, den ska bli solig har jag hört! Speciellt i Smögen där jag är just nu!

12 kommentarer:

Ezter sa...

Det är roligt att förnya lådor och sådant med lite tapet. Eller presentpapper, men det håller sämre.
Väderrapporten igår såg inte ljus ut. Men de brukar ha fel :)
Idag börjar jag jobba, efter fem veckors semester. Jag är dålig i blogglandia just nu, då min dator kraschat.
Ha det skönt i Smögen! Hoppas solen lyser på dig!

Merja sa...

Snyggt!! Har också lite tapetsnuttar sparade ev. till att göra kort av. Går i tapet tankar här hemma. Vi spånade på semestern om att göra om två av rummen:)
Ha det så skönt på Smögen!

Eleonora sa...

Det var ej jättefin idé med att klä om kartongerna i samma som tapeten!! Blir nog fint med hyllan som du planerar också. Du är verkligen påhittig och har både ork och idéer i massor. Såg att du tagit bort nätet på balkongen. Då har du alltså bestämt att någon ny kisse blir det inte - eller?

Hoppas du får skönt o fint i Smögen och kan äta färska räkor i massor!
Allt gott och kram från
Eleonora

MårsArt sa...

En sån intressant roadtrip du har varit på. Kul att göra saker tillsammans med barn och barnbarn. Och du...sååå snygga boxar du har gjort!
Här är sol och lite värme på g-åtminstone för några dagar, men det bästa av allt är att jag väntar på besök av ena sonen i några dagar!
Kram
Agneta

Rosor och ruiner sa...

Vilka fina lådor, ja du är ju för pysslig! Har ju en del tapetrester som ligger, borde också göra något liknande! Hm, Doktor Westerlund, den hade alltid min mamma i sovrummet, har för mig att den är bra för luften, den doftade lite speciellt, men gott!

Angående kattungen, så har jag tidigare hört av mig till uppfödaren utifrån en annons, om att hon hade en blåmaskad hane, vilket var det jag ville ha, så det var just honom jag var där för att titta på, de andra var andra färger och kön. Men annars hade det nog varit svårt att välja förstås, om man träffar 9 stycken (tror jag det var, det var ju två kullar!) på samma gång.

Kram Gunilla

Vardag och flärd sa...

Du är i Smögen, då har du haft kanonväder idag! Jag har åkt ifrån kusten, semestern är slut men det är snart helg igen ....
Fina lådor du har pysslat! En regnig dag blir man så pysselsugen och då gäller det att ha material hemma - och det hade ju du.
Ha en fin västkustvecka!
Kramar Eva

Erikslundsliv sa...

Snygga lådor! Det är kul med lite pyssel ibland och så bra att tapetsnutten kom till användning också.
Dr Westerlund är en favorit för mig också, och den doftar ju så fräscht. Det sägs att den också är bra mot flugor! Bra och fin alltså!
Ha en bra vecka!
Kram, Ann

Meta sa...

Det där blir fint och jag tokgillar din gröna tapet.
Borde göra nåt sånt jag med i vinter kanske.
Ha det gott och njut ditt fina pyssel
Kram Meta

Blommiga Rutan sa...

Så fina lådor. Och med risk att bli tjatig, älskar den tapeten!
Dr Westerlund harjag också i vaser lite här och var, vacker, doftar gott och står ju jättejätte länge. Och själva krukväxten växer som ogräs så det är ju bara att klippa lite då och då.

Önskar en fin fortsättning på veckan
Kram Anncathrine

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Neimen er du i Smøgen , der var jeg for t uker siden . Så gøy det hadde vært å møtt deg : Kjempefine ble pappeskene og det blir moro å se hvoran det blir med hyllen. Klem

Mycket annat & lite betong sa...

Så fint du har klätt lådorna!
Jag har sparat tapeter för att göra detsamma, men än har det inte hänt. Det låter bra med en större skrivplats, det går säkert åt.
Hoppas att du har det bra i Smögen eller där du är nu.

Kram Agneta

Radka sa...

I love what you have done with your boxes :-)
xx