1 april 2019

Jag vet!


Solen silar vackert in genom persiennerna i min lägenhet. Jag bor högt upp, har fönster i tre väderstreck och inga hus som skymmer solen så persienner är ett måste. På gott och ont. Drar upp dem så fort det blir molnigt, jag älskar ljuset. Med andra ord gör jag inget annat än drar dem upp eller ner om dagarna. Men så har jag inget annat för mig heller. Mitt nya knä begränsar fortfarande min rörlighet... även om det går framåt. Det gör det. Men... det går så lååångsamt! Jag vill bli återställd NU! Ja, jag vet. Sex veckor nu sen operationen. Små promenader har jag börjat med, senast runt Kristineskolan, 925 steg. Snart ska jag våga mig upp på cykeln.


Jag läser, stickar, tränar, ser på tv, drar persiennerna upp och ner... och väntar. Längtar så efter att få ett rörligt liv igen. Jag vet att jag ska ha tålamod. Jag vet!

Hoppas ni har det bra.

7 kommentarer:

Mamma C sa...

Förstår att du vill vara helt återställd BUMS. Men det tar sin lilla tid efter en sådan operation du gjort. Men det går åt rätt håll och det är ju ett +. Så du får fortsätta dra i dina persienner ett tag till 😉.
Ha en bra måndag.
Kram Carin

eval8 sa...

Träffade min ena svägerska förra veckan. Hon opererade knät för nån månad sen. Det var jättebra nu sa hon, så det är nog snart ditt knä också!

lisashus sa...

Jag kan verkligen förstå att du känner dej otålig, men du verkar ändå klok och tar det lite lugnt. Antar att knäet säjer ifrån när det blir för mycket.
Du ska se att du snart är på banan igen och att kunna cykla igen måste ju vara ett härligt mål.
Det där med persiennerna förstår jag mycket väl, har likadant här, men försöker stå ut, men snart måste jag nog dra ner dem i vardagsrummet, innan morgonsolen blir för envis för blommorna där. Jag gillar ju också ljuset.
Ha en riktigt skön aprilvecka!
kramar
Lisa

Rosor och ruiner sa...

Håll ut vännen! Snart så, snart så!! 🥰
Kram!!
Gunilla

Vit Hortensia sa...

Korta promenader för benen och persienndragning för armarna......se där, träning både upptill och nertill. O när man har tränat behöver man vila :-) Du ska se att det här kommer att bli jättebra!
Fina vårdagar önskar jag dig!
KRAM
Birgitta

Villa Ryttarängen sa...

Ja jag säger som alla andra, håll ut. Bra med träningspass det gör susen. Kraaam Pia

Mormorstorp sa...

Stor kram till dej!
Förstår din otålighet!! Skönt ändå att det blir ljusare OCH varmare.
/Annica