13 juni 2016

Dagen idag


Här sitter jag på min lilla balkong och bara är. Njuter fullt ut av tillvaron och att det blivit varmare igen.


Det börjar blomma nu och jag är spänd på att se om min tanke med att blanda rosa och vaniljgult blir en bra färgkombination. Och självklart vitt förstås.


Och grönt! Här är en del av vildvinet "Agneta" som jag fick härifrån. Alla rotbitarna har tagit sig och det är meningen att de ska klä in klätterstödet på första bilden. Återkommer i saken.


Den dubbla Million Bell gör skäl för sitt namn redan nu. Nu sitter jag här och luktar på blommorna. Vilken underbar dag!

Ha en fin måndag du också!

22 kommentarer:

House and Garden by Bia sa...

Så mysigt du har på balkongen ;)
Mycket blommor...jag köpte en gurkplanta som jag skulle ha i växthuset, men det har varit så kyliga nätter så jag vågar inte ha den där eftersom den vill har varmt...så jag har den i köksfönstret och den växer så jag vet inte om jag kan ha den där längre...verkar som den kan bli hur lång som helst !!!
Ha en fin dag !!
Kram bia

Villa Ryttarängen sa...

Härliga pastelliga blandningar. Ser jättemysigt ut. Kul att vildvinet tog sig också.. pass upp det tar lätt plats överallt. Kraaam Pia

Smyckenochskapat sa...

Älskar din millionbell, en sån ska jag leta till min förstukvist! Underbar balkongfröjd med alla fina blommor!
/Ninni

Ezter sa...

Mysigt att trivas på balkongen! Vildvin, det låter kul att ha!

Meta sa...

Härligt att du har en så fin balkong med så mycket blommor förstår att du njuter. Jodå mina har tagit sig med så bra det är med generösa bloggare
Ha nu en fin vecka
Kram Meta

A House With A View sa...

Du har ju det otroligt fint och mysigt på din balkong! Och det blev vackert med både färgkombinationen och krukorna. Så fint att ha krukorna på en gammal trälåda också, det enkla är oftast det vackraste. Sedan gissar jag att det blir bra insynsskydd också med dina planteringar, både praktiskt och fint alltså, perfekt!

Kul att du gillar min rosbåge :) Jag har valt rosen Prairie joy, hoppas att det blir bra :) Vad jag förstår är det en mycket tålig ros och det kan jag behöva som saknar gröna fingrar, haha :) Får se om jag stöter på dig på din cykeltur runt sjön! :)

Kramar till dig!

Aka

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Du har gjort det så fint og koselig på balkongen din g så flotte blomster da !!! I dag har det vært sommer temperatur på dagen , men det er sola som varmer , kjenner jeg. Jeg er alene på svenskegården og gruer meg alt nå til torden været ( åska ?) onsdag kveld.Fysj sier jeg , mens du liker det :) God kveld til deg ! Klem

Erikslundsliv sa...

Oj, vad det blommar och grönskar på din mysiga balkong! Jag förstår att du njuter av sol, värme och fin miljö.
Så spännande med vildvinet, det växer väl ganska fort om jag har förstått det rätt?
Ha det nu så skönt där i din lilla oas!
Kram, Ann

Vardag och flärd sa...

Härligt för dig att kunna njuta balkongliv! Gult och rosa är fint tillsammans när du har den vita som lugnar ner, jättefint.
Ha fortsatt härliga balkongdagar, vännen! Och cykelturer!
Kramar Eva

Merja sa...

Mysig balkong! Jag har sått ljus gula rosenskära i år. Det ska bli spännande att se hur de blir.
Ha det gott!

lisashus sa...

Vilket härligt balkongliv du har och så vackra blommor! Det ser verklgen inbjudande ut! Ja, vilken härlig dag det blev!
Man vet inte riktigt hur det ska bli med vädret, men man får vara glad åt såna dagar som idag! Helt ljuvligt!
Fortsätt och njut på din härliga balkong!
Kram
Lisa

Snäckskalsdalen. sa...

Läckert med den färgkombinationen, jag tror det blir strålande, lite som Briogodis och det ger alltid mig bra vibbar!
Du har det så mysigt på din balkong! Härligt att sitta där och bara njuta och kanske läsa en bra bok och ibland göra något hantverksmässigt. ja, det låter så härligt!
Kramar

Lena sa...

Åh, så vackert du har på din balkong! Underbart med alla blommor!
Ja, nu är det härligt sommarväder! Bäst att passa på att njuta!!!
Kram Lena

HWIT BLOGG sa...

Åhh så mysigt du har det där och ingen gräsmatta att klippa heller :) Det var en härlig färg på din million bell också...
Ha en skön dag mitt i veckan!
Kram Titti

Blommiga Rutan sa...

Godkväll!

Så trevligt, mysigt och inbjudande på din balkong.Tänk att vildvinet tar sig så bra, har försökt med det flera gånger utan att lyckas, plantan bara tvärdör! Den lilla söta Million Bell har jag köpt för första gången i år, blommar och ger mycket glädje, även i skuggan.

Ha en fin fortsättning på veckan
kram Anncathrine

Agneta Tellander sa...

Blommor gör livet ljusare och bättre och sol därtill då är ju lyckan komplett! Så fint på din balkong nu. Kul med en växt med mitt namn visste jag inte fanns😊 njuter själv av blommor i min trädgård och fåglarnas sång förstås. Snart är den ljuvaste tiden redan förbi så det gäller att ta vara på tiden.....

Eleonora sa...

Ljuvligt har du på din balkong! Såå mycken färgprakt.
Så ska jag snart ha det också, men har varit bortrest några dagar och ville vänta tills jag kom hem med vidare planteringar. Och idag regnar det så jag går inte ut. Det blir för långt att dra hem plantor i regnväder, när ena handen i alla fall går åt till att hålla paraplyet. Hoppas jag kan gå i morgon. Penséerna håller också på att slockna, så där måste jag hitta något annat att fylla ut med.

Hoppas allt är bra med dig och att du kan sitta ofta och länge på din fina balkong. Kramar i alla fall från
Eleonora

Radka sa...

I like your balcony :-)
xx

Rosa i huset i vitt sa...

Vad mysigt du har på din balkong
kram Rosa

Mycket annat & lite betong sa...

Så härligt det är på din balkong med alla blommor och annat fint! Vildvinet blir säkert ett vackert och ombonat insynsskydd. Har du skaffat någon belysning?
Att vår katt inte får gå ut beror mest på att han ska ha penicillin morgon och kväll och man vet inte om han är hemma då.

Kram Agneta

Rost och rädisor sa...

Så himla fint du har det på balkongen! Helt enkelt en liten oas. Kommer nog att bli jättebra med vildvinet och färgkombinationerna.
Allt gott
/Anette

MårsArt sa...

Apropå din rubrik: Dagen idag är en märkvärdig sak. Tänk, evighet fram och evighet bak... Jag tycker den här versen av Alf Henriksson är så fin och tankvärd. Så mysigt du har det på din balkong. Jag förstår att du tillbringar så mycket tid där. Så roligt att ni avslutade bokcirkeln med akvarellmålning. Bra att göra saker för själen...
Kram
Agneta