24 november 2013

Små ljushållare... äntligen!


Länge har jag letat efter hängande ljushållare för julgransljus, gissa om jag hajade till när jag såg att Kathrine på Fågel blå hade två stycken i sin webbutik! Snabb var jag och nu är de mina. Tillfälligt sitter de på kanten av min mormorshylla i sovrummet. Till advent ska de få hänga i en liten gran. Klicka HÄR för att kika in i Kathrines ljuvliga butik.


Tack för välkomsthälsningarna till Nisse! Hittills har det gått jättebra och visst kommer han att vänja sig. Redan har vi gått runt sjön och lilla parken utanför har inspekterats och funnits helt okej. Det är så mysigt att få rå om sin lilla hund igen!

Beträffande mitt knä så kunde han inte trolla, doktorn. Jag har uttalad artros sen sju år i mitt högerknä och det finns inget att göra förutom operation. Och det vill jag verkligen inte... än. Nu är jag lite bättre efter överansträngningen jag drog på mig för ett par månader sen. Jodå, jag kör träningsprogram och rör mig lite försiktigare men jag kan tala om att det är svårt att lära sig att gå saktare! Tur att Nisse är en liten hund med korta ben!

Må så gott mina vänner, snart är den härliga adventstiden här!

18 kommentarer:

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Det var skikkelig gammle og fine juletrelys holdere , så fine ! Uff da , Artrose er ikke mye stas å ha ! Mamma har artrose i begge knærne og ble operert i det ene for to år siden , hun er 84 år gammel . hun sier at det var som å få et nytt ben ! Det høres koselig ut med lille Nisse , mye selskap i en liten hund du ! Fin søndag til deg ! Klem

promenader på landet sa...

Så jättefina ljushållare, särskilt med stjärnan längst ner:)Må så gott och mysigt att få adventspynta i ditt nya hem. Kram från vännen Maria

lisashus sa...

Så fint det blev med dina ljushållare! Den butiken ska jag allt titta in till....sen, när min prylleda lagt sej något! :) Just nu är jag överväldigad av allt jag har!

Skönt att det går bra med lille Nisse och säkert kommer han att trivas hos dej bara han får vänja sej lite.

Himla trist med ditt knä! Hoppas att du får rätsida på det.
Har just en släkting som gjort en knäoperation och hon jublar över att inte ha ont längre! Hoppas verkligen att det löser sej för dej!
Kramar
Lisa

Steekjes en Stygn sa...

Vilken tur att du hittade dem. Fina är dem. Så trevligt att det går bra för Nisse. Men tråkigt att du har problem med knäet. Förstår att du väntar med operation.
Ha en fin vecka tillsammans med Nisse.
Anje

Helens trädgård sa...

Supersnygga ljushållare!
Dom var helt perfekta på hyllan.

Tråkigt med dåliga knän. Atros är verkligen besvärligt.
Trevligt med en liten Nisse att gå promenader med.

Trevlig kväll!

Lena sa...

Så fina ljushållare! Tänk vad fort det går, redan första advent nästa söndag!
Ha en fin söndagskväll!
Lena

Meta sa...

Dom är ju för söta de där ljushållarna. Ta det lugnt med knä, men sitt inte stilla utan rör på dig det är också viktigt (jag känner igen det)
Ha en fin söndagskväll
kram Meta

Huset bakom lindarna sa...

Så glad man blir när man hittar något man gärna vill ha!
Får nog ta en tur till den butiken så många bloggar talar om!
Var rädd om ditt onda knä och hälsa Nisse!
Kram/Finas mammis

Ezter sa...

Det är bra så länge du kan vänta med operation! Alla blir ju inte hjälpta av det!

Vardag och flärd sa...

Så fina ljushållare! Det är en så finurlig lösning. Såg liknande nånstans men kan inte minnas var.
Aj, att du har artros, hoppas du kan lindra det så du kan vara ute med Nisse.
Ha en fin ny vecka!
Kramar Eva

Skaparglädje sa...

Har nog missat en del här inne hos dig känns det som. Tittade lite bakåt bland dina inlägg...vilken söt liten hund som flyttat in till dig.
Och dina ljushållare är fantastiskt söta.
Kram!

jennie sa...

Så vackert det ser ut, jättefina ljushållare!

Ha en härlig måndag <3 Jennie

PS. LUNATÄVLING PÅ BLOGGEN :)!

Mycket annat & lite betong sa...

Så roligt att Nisse har flyttat till dig!
Jag har tänkt på honom. Hur är det med hans mage?
Det är svårt med djuren när man separerar. Min dotters hundar har flyttat med sin husse till Dalarna men hon har dem emellanåt.

Kram till dig och Nisse!
Agneta

Fågel Blå sa...

Hej!
Så fina ljushållarna blev hos dej, härligt med nöjda kunder!
Tack för att du nämner mej!
Önskar dej en fin Vecka
Kramar Kathrine

Anonym sa...

Mysigt med tillökning.
Så fina ljushållare på din fina hylla.
Kram
AC

Snäckskalsdalen. sa...

Klart Nisse trivs hos matte! Förstår att det är en omvälvning för honom, men dom är nog väldigt anpassliga dom små vovvarna. Härligt med det lilla livet i hemmet.

Ack, ack, ack, knät - jag tycker det verkar som var och varannan har artros numera. Är det att det finns namn på alla krämpor och att man kan diagnostisera dom så bra och så fort. Jag hörde nån som sa att om man kan ska man röra sig som vanligt och så mycket som möjligt, men gå med korta steg så blir inte belastningen så påtagligt.....kanske kan vara nåt.

Dom hängande ljusen är jättesöta, må dom inte dingla iväg bara!

Agneta kram

Villa Ryttarängen sa...

Vad mysigt med dom där ljushållarna, förstår att du nappade. Härligt att det går bra med Nisse och du... ta det lugnt med artrosen, tycker synd om dig för det är så trist att vara begränsad. Kraaaaaam Pia

G:a Affären sa...

Sådana ljushållare är så fina och jag har också köpt mina just från Kathrine. Du har hittat en fin plats för dina.
Så klart lilla Nisse trivs hos dig och ni gör säkert hundpromenader som passar både ditt knä och honom.
Dagen efter sin födelsedag blev min hund plötsligt sjuk...skrämmande när han stod stilla eller bara gick i cirklar åt ett håll. Nu har vi varit till veterinären och förhoppningsvis är det vestibulär, en sjukdom som drabbar äldre hundar. Det bör gå över om en eller två veckor. Så jag sover bredvid honom på nedre plan, för trappor behärskar han än så länge inte.
De små liven...det bästa vi har i vardagen.
Så fiffig du var med adventsgardinerna och så fina de blev! En fördel när kassan är skral är att man blir så uppfinningsrik. Jag ser att amaryllisar är på gång också!

Önskar dig en fin första advent!
Kramar
Cia