19 augusti 2015

Svart...


... målade jag köksbordets skiva. Tyckte att det behövdes mer tyngd ovanpå nya mattan. Och resultatet blev ett kaxigare bord!


Mattan är jag fortfarande så nöjd med! Och ljuslyktan...


... perfekt när man har en kattunge som inte ska vara på bordet men är det ändå! Kommer från Gruvgatan 13, numera nedlagd men håller på att bli webbutik. Ånej, tänker ni... inte ett leksandsband till! Jodå, kan inte bli nog många. Men nu har jag slut på lagret!

Ha en fin dag!

16 kommentarer:

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Hehe jeg synes at det er fint med de båndene du knytter rundt jeg ! Er du tom , så får du nok kjøpe nytt bånd ! :) Bordet ditt er jo så vakkert og litt artig ble det jo med en ny look på det ! Det forandret seg jo veldig i utseende, litt røffere. Fin sol dag til deg og Maja ! Klem

Jord under naglarna sa...

Jättesnyggt! Gillar att du lät underredet vara vitt och bara målade bordsskivan. Tummen upp!

House and Garden by Bia sa...

Jätte läckert blev det...ska kanske göra så jag också med mitt vita bord i
köket som börjar bli lite nött...eller så målar jag skivan grå kanske ?!
Jättefint högskåp har du också ;)
Ha en fin dag i solen...
Kram bia

Rosor och ruiner sa...

Jo minsann blev det kaxigare, och riktigt snyggt! Vita dukar gör ju sig bättre också! Jaså Maja är på borden ändå,,, känner igen det där. Mina har en förmåga att gå upp och plocka blommor ur vaser också, för att dricka vattnet... varför nu det skall vara godare kan man fråga sig? Och så ligger det någon ledsen liten blomma och vissnar på bordet. Jag brukar försöka att komma ihåg att ta bort vasen innan jag går och lägger mig, men det är inte alltid man kommer ihåg. Ja, dessa katter! ;)

Kram Gunilla

Snäckskalsdalen. sa...

Klart Maja är på bordet....man har svårt att slänga ner dom, våra katter får vara var dom vill, men inte där vi lagar mat, alltså på bänkarna runt där.
Bordet blev kaxigt, jättefint med det svarta, mer balans!
Agneta kram

Ezter sa...

Det är snyggt med mörkare bordsskiva!

lisashus sa...

Så jättesnyggt det blev och verkligen mera tyngd i bordet! Funderar på att göra liknande på torpet, fast tvärtom - benen svarta och skivan vit. Jag får se vad det blir. Kanske blir det en "feggrå" istället! :)
Ljuslyktan är jättefin och leksandsband kan man inte ha för många!

Vilkpelargonen är inte samma som både du och jag hade, den som det bara blev bad av till slut. Denna är en doftande - bladen doftar ljuvligt och blommorna påminner om den förra. Man får klippa den ofta, för den vill jättegärna blomma helst hela året! Mycket tacksam!
Ha en fin onsdag!
Kramar
Lisa

Meta sa...

Det är maffigt med svarta bordsskivor jag gillar det har haft det tidigare och i stugan blir det nog ett. Du har det så fint hos dig
Ha det gott
Kram Meta

Lena sa...

Snyggt med den svarta bordsskivan! Passar perfekt till mattan och lyktan var verkligen kattvänlig ;-)
Må så gott!
Kram Lena

Eleonora sa...

Jag älskar den vita bordlöparen! Såå fint med den svarta bordsytan!!
Oj vad du kan hitta på.
Kram kram

Vardag och flärd sa...

Så snyggt det blev med svart bordsskiva! Ibland kan det bli lite för mycket vitt och då behövs något som bryter rejält för att få lite tyngd i inredningen. Vågar du så vågar jag .... kanske.
Hoppas du får en riktigt trivsam helg!
Kramar Eva

Villa Ryttarängen sa...

vad vågat! meen det blev ju så fint. Bra där.. Kraaam Pia

Loppisälskare sa...

Hur snyggt som helst! Det gjorde du bra.
Kram / RosMarie

Helena sa...

Riktigt snyggt med svart bordskiva mot de vita benen och mattan. :-)

MårsArt sa...

Det blev fint med den svarta bordsskivan. Jag har målat en gammal furubyrå likadant. Vit med svart skiva. Konst gör sig också extra bra på en svart vägg. Nu fick du alltså en annan bild av mig...men oj, vad det tar emot att lägga ut en bild av sig själv! Önskar att jag kunde skriva som Cecilia Hagen.
Kram
Agneta

kaffeochkanelbullar sa...

Så fint på dtt bord : )