3 januari 2015

Inne i flyttbubblanGod fortsättning på nya året! Nyårstulpanerna står fortfarande fina i den för övrigt kaosartade omgivningen. Nu är det mesta packat men en del måste vänta till sista minuten. Och sista minuten är om en vecka.

Jag har fått nycklarna och börjat förbereda för viss renovering och nu har det visat sig att jag kan få hjälp med både kök, vardagsrum och hall... om jag väntar fyra, fem veckor sådär! Men visst är det väl värt det? Då får jag taken målade också. Det betyder att jag får leva i kaos några veckor, något som jag har liiite svårt för. Men, jag får se det som en prövning i tålamod. Sovrummet tar jag mig an själv och kan gotta mig åt under tiden.


Bilder på lägenheten och renoveringen kommer när jag har nåt att visa. Nu får ni hålla tillgodo med några kartonger, som, liksom jag, väntar...

Hoppas ni har det bra!

21 kommentarer:

Ezter sa...

Absolut värt att vänta på! Du har ju att pyssla med i sovrummet så länge!

Meta sa...

Ohhh vad roligt att du äntligen är där. Jag nästan känner att de skulle vara kul att flytta meeeen, jag väntar till jag får flytta i på kolonin, det är ju nytt för iår det med.
Önskar dig verkligen lycka till i nya lägenheten och visst kommer du att kunna vänta på rusten då kanske du kan få det precis som du vill
Ha det gott på nya året. Tänk att få skriva i en ny bok när man flyttar vid nytt år
Kram Meta

Melody and M.E sa...

Spännande, men tålamodskrävande är det att gå och vänta på en flytt. Här lever vi i kaoset och kommer nog få göra det en bra tid framöver. Vårt gamla hus ska ju inte ut på marknaden förrän till våren och de mesta av möblerna finns kvar där, så här är allt lite provisoriskt. Idag målar mannen taket i matrummet och själv botar jag min förkylning. Önskar dig en fortsatt skön helg.
Kram M.E

Snäckskalsdalen. sa...

Råder ingen tvekan, absolut värt att vänta! Det gör du så rätt i och tiden går ju faktiskt så väldigt fort så snart är du där! Och så kan det väl vara lite, lite roligt att leva i ett ganska välordnat kaos ett litet tag, eller hur....inte det, nej, jo då!
Kramar

Felix sa...

Lite trist att vänta, och hantverkare har ju en tendens att komma senare än vad de säger... men det är nog ändå värt att vänta på. Blir skönt sedan när du kan få flytta in ordentligt. Ska du bo i lägenheten medan den renoveras, eller har du kvar nuvarande lägenheten ett tag till? Lycka till med flyttbestyren!
Elisabet

Elzie sa...

Vad roligt att du ska få hela lägenheten i ordning. Ska bli kul att se när det väl är färdigt. Gott Nytt År förresten.
Kram Elzie

Isas Trädgård sa...

Vilken härlig start på det nya året - det skall bli så spännande att få se ditt sovrum när du tapetserat klart !
Tapeten var så jättefin !
Även om det är kaos några veckor så kommer det ju att bli så bra i slutändan - med allt nyrenoverat precis som DU vill ha det !
Lycka till med alla flyttbestyr !
KRAM/Isa

lisashus sa...

Säkert är det värt att vänta på! Så fräscht och fint du får då.
Åh, jag känner verkligen med dej i denna flyttröra! Jag flyttade ju 3 gånger på 2 år, så jag vet verkligen hur det är! Men så skönt sen när du kommer i ordning igen!
Lycka till med allt och ha en god fortsättning på året du också!
kramar
Lisa

Steekjes en Stygn sa...

Klart att det är värd att vänta på. Så skönt att även få taket målat för det är sååååååååå jobbigt.
Tiden går så fort och den som väntar på nåt gott.... Du vet.
Och en övning i tålamod är nyttigt ibland.
Ha det så gott det bara går.
Anje

Vardag och flärd sa...

4-5 veckor är en bagatell i framtiden, det är säkert gott att få hjälp med renoveringen! Till våren när allt är klart är du nog tacksam för att du fått hjälp. Men jag vet, det är så jobbigt att vänta, man vill NU!
God fortsättning på nya året, vännen!
Kramar Eva

Unknown sa...

Det är värt väntan, helt klart!! :-)

Merja sa...

Härligt att dom kommit nu alla dessa tulpaner! Måste köpa hem en bukett hem:)Ska bli kul att se bilder från nya lägenheten sen.
Ha det gott!

Skaparglädje sa...

Fler som lever i flyttkartonger ser jag. I morgon hjälper vi dottern att flytta till egen lägenhet.

Eleonora sa...

O vad spännande det är för dig nu. Härligt att du får så mycket hjälp med renoveringen. Sovrummet kirrar du ju själv lätt som en plätt. Men får du bo kvar i det gamla så länge som behövs??

Du är duktig på att ordna själv och det ska bli superspännande att få hälsa på dig igen. Sen (när du känner för det)kan du ta bussen ner till mig och vila upp dig hos mig! Och roa dig med storstadsvimmel.

Må så gott och kram från
Eleonora

Rosa i huset i vitt sa...

Kul att få se resultatet sen
kram Rosa

Erikslundsliv sa...

Så spännande att flytta och få renoverat som man vill ha det! Jag har flyttat många gånger och alltid trivts i mina hem, bara jag fått göra fint omkring mig. Nog har du tålamod att vänta, det blir ju så fint sen när det är klart!
Lycka till med din flytt!
Kram, Ann

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Oj veeente noen uker på hjelp ja , hmm , jaja men du har jo soverommet å fikse på så da går tiden ganske fort alikevel tenker jeg . Så spennende !!! Fin ny uke til deg og klem !

Mycket annat & lite betong sa...

Absolut värt att vänta! Så skönt att få allt gjort på en gång. Bara att stå ut!

Kram Agneta

Jord under naglarna sa...

Den som väntar på nåt gott... Jag förstår om det känns som lång väntan, särskilt om man ställt in sig på ett visst datum, men det är säkert värt det!

God fortsättning på det nya året!

Rost och rädisor sa...

Lite jobbigt är det ju att leva i kartong, men vet man bara att det är för en viss tid går det bättre.

Ska bli kul att se din nya lägenhet så småningom.

Kram Anette

Annica sa...

Jobbigt att vänta...jag förstår verkligen dina känslor då jag också är en otålig figur... ;)
Men tänk så fint du kommer att få!!
Det ska bli såå spännande att se nya lägenheten!

Kram och lycka till!
Annica