23 december 2015

Julkram till er alla!


Har inte varit så aktiv på bloggen ett tag eftersom jag har haft så trassligt med min Maja. Hon har inte mått bra och på kort tid blev hon helt personlighetsförändrad, troligen utvecklades någon form av tumör i hennes hjärna. Jag beslöt att låta henne somna in och jag är så ledsen. Lilla Maja blev nio månader och vi fick bara sex månader tillsammans. Saknaden är stor och hjärtat blöder just nu. Samtidigt hände en tragisk bilolycka där kusin Anders omkom. När olyckor sker med någon nära så blir man helt paralyserad. Livet förändras för alltid och sorgen är oändlig för hans familj.

Men det blir jul ändå och jag ska tillbringa julafton hos dotter Åsa i år, dit också de andra döttrarna med familjer kommer. Mycket värme, skratt, god julmat, lekar och så tomte förstås. Så tacksam jag är för min fina familj som alltid ställer upp och vill mig så väl.

Nu önskar jag också er en fin jul. Stor julkram till er alla!

19 kommentarer:

Huset bakom lindarna sa...

Åh så ledsen jag blir för din skull. Lilla söta fina Maja. Och din kusin som omkommit. Men som du skriver så blir det jul ändå. Här lär vi också få en annorlunda jul, jag vill inte skriva varför, känner att det är för privat, men allt blir inte som vanligt i alla fall. Vi kommer troligen att få vara ensamma här, mannen och jag (och vi har ju inte ens en vovve att gosa och prata med)till annandagen. Då dyker nog två av våra tre barn med respektive upp.
Hoppas du får en varm och fin jul hos din dotter.
Julkramar från Finas mammis

Annica sa...

En stor varm julkram till Dej!
Hoppas du får en fin jul tillsammans med dina nära och kära!
/Annica

Meta sa...

Men lilla vän vad ledsen jag blir att höra detta. Det är nog jobbigt men kanske ännu värre inför julen När allt "ska vara" trevligt och bra.
Katten kan du kanske ersätta men en människa är det värre med.Jag tänker på dig och hoppas det blir bra i Jul,som du säger, hos dina döttrar.
Ta väl hand om dig och ha det så gott du kan och en GOD JUL önskar jag dig Jag väntar på dig på bloggen för att höra hur det går.
Kram Meta

Ezter sa...

Så tråkigt! Hoppas du får en fin jul med nära och kära ändå! Kram!

Isas Trädgård sa...

Men så tråkigt och så ledsen jag blir för din skull. Söta fina Maja. Nära släkting som omkommer så tragiskt - förstår att ditt hjärta blöder. Så skönt ändå att du får fira jul tillsammans med dina närmaste.
STOR varm julkram till dig fina Eva-Mari !
Kram/Isa

Rosor och ruiner sa...

Nämen , ååh! Jag är så ledsen för din skull! Din fina lilla Maja, din vän och familjemedlem, så sorgligt.. Och din kusin då, så tragiskt!!
Sänder dig en riktigt varm kram, och önskan om en fridfull jul ändå!
Kram Gunilla

lisashus sa...

Men kära nån!!! Jag ropar högt här när jag läser! Så otroligt sorgligt med Maja och kusinen! Oerhört sorgesamt för dej! Så många tragiska saker på en gång!
Önskar dej en fridsam och vilsam jul med dina nära och kära!
Varma kramar
Lisa

Mycket annat & lite betong sa...

Nej, så sorgligt! Både med lilla gulliga Maja och så din kusin.

Hoppas att du trots allt får en fin jul.
Kramar Agneta

Margareta sa...

Så sorgligt .Så fort allt kan förändras.Och lilla Maja....och din kusin.Jag blev så berörd och lessen. Jag tänker på dig ❤️
Varm kram från din bloggvännen Margareta

Merja sa...

Så tråkigt att läsa...
Stor Jul kram till dig!

MårsArt sa...

Men så tragiskt med både din kusin och lilla Maja. Önskar dig en varm jul med dina nära och kära!
Varma julkramar
Agneta

September sa...

En varm julkram till dig!

Erikslundsliv sa...

Fy så många tråkigheter som drabbat dig! Lilla Maja som var så söt och olyckan är ju för hemsk, jag kände din kusin litegrann genom gemensamma bekanta och känner mig också ledsen över vad som hänt honom.
Styrkekramar, Ann

House and Garden by Bia sa...

Men så tragiskt för dej...och din kusins familj förstås !!
Och lilla söta Maja...vi hade en siames som vi tog bort i somras...hon hade en tumör på nosen, operation skulle inte gått så bra...som tur är har vi tre katter till...en är snart 17 år !!
Ha en fortsatt fin helg !!
Stor kram
Bia

Snäckskalsdalen. sa...

Ojj, och nej, och ojjjj, jag blir så ledsen......lilla Maja.....och kusinen på det. Ibland blir det bara för mycket och så är det som om det klumpar ihop sig.

Hoppas att julen trots allt varit fin och att tankarna skingrats en aning.

God fortsättning!

Stor kram
Agneta

Lena sa...

Nej, men oj, så tragiskt. Känner verkligen med dig!
Hoppas du har en skön helg, trots allt!
Kram Lena

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Nei men uff , så fælt med vesle vakkre Maja da . det var leit !!! Og fetteren din , nei så grusomt og urettferdig livet er mange ganger !!! Livet er ikke lett ! Ønsker deg en fortsatt god jul og gir en varm juleklem .

Vardag och flärd sa...

Åh Evamari, det gör mig ont med dina tråkigheter! Skönt att du har din fina familj och julen är en gemenskapens tid där man inte är ensam i sin sorg utan man stöttar varandra och finner glädje trots allt.
En god fortsättning önskar jag dig, vännen!
Kramar Eva

Unknown sa...

Nämen usch vad sorgligt.. :-( Man får försöka tänka att de har det bättre nu. Hoppas 2016 bli bättre!

Kram Therese