4 april 2017

Så uppslukad


Lite har jag påskat till det med alris och fjädrar från icke levande fjäderfä. Åtminstone stod det så på påsen! Jag vill verkligen inte bidra till den gräsliga plockningen av levande fåglar som vi fick upp ögonen inför för några år sen. Fy! Alris brukar jag plocka för det slår inte ut så snabbt. Nu såg jag att det ändå håller på att få söta små blad.


Men det är inte förberedelsen inför påsken som gjort mig så uppslukad, nej... Jag fick ett uppdrag från en av Torsångskusinerna. Han och hans fru ville ha hjälp med förslag på en helt ny trädgård till sitt 20-talshus! Ett gammalt äppelträd var allt som fanns kvar. Vilken möjlighet att få planera utifrån de önskemål de hade. Under några dar har jag varit helt uppslukad, jag blir lätt så när jag tycker nånting är roligt. Nu har jag precis skickat iväg en pdf med skisserna. Hoppas de tycker om förslagen...

Igår fick jag ett paket med boken jag vann hos rara Gunilla med fina bloggen Rosor och ruiner. En härlig frestelsebok har jag vunnit!


Nu kan jag frossa i Sommarens söta! Har bara bläddrat igenom snabbt men redan sett en massa godbitar! Tack för fina vinsten!

Just nu skiner solen och ikväll ska jag på en väninneträff som jag ser fram emot. Kan det bli bättre?

Ha det gott!

9 kommentarer:

MårsArt sa...

Oh, vad jag känner igen mig i att bli helt uppslukad av något kreativt! Så roligt att få planera en hel trädgård, och mycket jobb, förstås!
Min syster och svåger hade proffshjälp när dom planerade sin trädgård. Den blev så fin och jag...lärde mig alla deras växter på latin...fattar inte varför...och namnen sitter fortfarande i huvudet.
Grattis till den fina vinsten!
Ha en fin vecka!
Kram
Agneta

Rosor och ruiner sa...

Grattis till vinsten! Hoppas du har tid att baka något gott snart, du verkar ha fullt upp! Vilket roligt projekt du har fått, vilken ära! Tror det blir jättebra! Kanske fick det plats för en liten pion också...? ;)

Må gott!
Kram Gunilla

Eva-Lotta sa...

Vilket roligt uppdrag! Jag tror de blir nöjda. Den boken är bra, mycket gott däri!

Vardag och flärd sa...

Så många trevligheter du har - trädgårdsdesign är ju så fint för dig som har så god smak och är så duktig.
Grattis till den fina vinsten! Jag har en annan bok av systrarna, Vinterns söta, och det finns många godsaker i den.
Och sist men inte minst är det så trevligt med väninneträff!
Ha en mysig kväll!
Kramar Eva

House and Garden by Bia sa...

Grattis till vinsten !...söta små fjädrar du har satt i riset...jag ska försöka pynta lite i helgen, men det blir nog ganska sparsamt, annars gillar jag nog påskens högtid bättre än julen nu när dottern blivit vuxen och mina föräldrar är gamla och övrig släkt har sitt. Våren är en härlig och spännande tid !
Ha en fin helg !
Kram

lisashus sa...

Grattis till vinsten! Så kul när man vinner något!
Så spännande det låter med trädgårdsplaneringen! Jag förstår om du blir uppslukad här! Oj, vilken härlig uppgift! Du blir tydligen anlitad när det gäller trädgård - minns att du ju hjälpte till med någon kolonilott också!?
Eller minns jag fel?
Härligt att planera, och jag antar att det inte är DU som ska genomföra det hela! :)
Så jättehärligt det är att pynta lite inför påsken - som jag tycker är mycket roligare att pynta till än till julen!
Ha en härlig helg så småningom och lycka till med planerandet!
Kramar
Lisa

Hanna sa...

Vad bra med fjädrar som inte kommer från levande fåglar. Det ska jag hålla utkik efter!

Hem ljuva hem sa...

Åhh vilken rolig uppgift. Förstår att du varit uppslukad. Ja det där meed fjädrar ja, det tänkte jag inte på igår när jag handlade. Ska genast kolla upp. Ja idag blir det trädgårdsjobb på hemmaplan. Kottar ska bort och ved ska klyvas. Tjooooho. Kraam Pia

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Heldig er du som både vant boken og får designe en hage. Klem