31 mars 2017

Det kom ett blomsterbud...


Igår, en alldeles vanlig vardagstorsdag, kom ett blomsterbud med en bukett... till mig! Och inte vilken bukett som helst utan en jättebukett! Dubbla tulpaner, anemoner och så de där rosa små blommorna på kvist som jag aldrig vet vad de heter. Underbar, som ett gammaldags bokmärke! Och underbart är att buketten kom från en bokklubb här i stan som just läst min första roman, Café Trädgårdslyckan. Det verkar som om den blev omtyckt! Tack alla i bokklubben, jag blev såå glad!

Fortfarande har jag några Café Trädgårdslyckan kvar. Jag tar 50 kronor plus porto...ifall någon är sugen på att se vad bokklubben gillade. Mejla mig i så fall, adressen finns i högerspalten.

Min andra roman, Livet efter Mats, kan köpas på samma sätt... så mejla mig om du vill läsa den. Priset är 179 kronor plus porto. Här kan du läsa mer.

En vacker fredagsmorgon har börjat här. Visserligen har vi fått lite snö men den smälter säkert bort under dagen. Idag ska jag på trevligt uppdrag... berättar sen. Ha en fin helg!

12 kommentarer:

Rosor och ruiner sa...

Men åh vad roligt att få ett blomsterbud, och åh vilken fin bukett (heter de inte vaxblommma de där små rosa?) Men du är så värd dessa blommor! Så glad för din skull!
Kram Gunilla

Eva-Lotta sa...

Såklart att du blev glad! Jättefin bukett, inte den lilla buketten precis och vilka härliga färger! Men, de hade ju läst en bra bok :D

House and Garden by Bia sa...

Grattis vad roligt !...alltid kul med trevliga överraskningar ;)
Och buketten var fin och färgglad.
Hoppas du får en trevlig helg !
Kram bia

Erikslundsliv sa...

Men så kul med en så fin uppskattning! Det är ju så trevligt när man någon gång får blommor med bud.
Jättevacker bukett i härliga färger!
Ha en fin helg!
Kramar / Ann

Vardag och flärd sa...

Så fint att bokklubben skickade en bukett till dig och visade sin glädje över din bok! Café Trädgårdslyckan är en fin bok liksom Livet efter Mats. Om någon som ser ditt inlägg och inte läst dina böcker hoppas jag att de gör det nu!
Vi har fått mycket regn här men mot kvällen försökte solen komma fram. Mer regn väntas.
Ha en fin helg!
Kramar Eva

annika sa...

Fantastiskt roligt att bli uppmärksammad för ditt fina författarskap. Så gulligt av dem. En vacker bukett.
Kram
annika

Eleonora sa...

Vilken härlig överraskning att få en bukett blommor så där utan vidare. En fin blandning var det också. Ha det gott min söta vän.
Kram från
Eleonora

HWIT BLOGG sa...

Underbar bukett och jag är så glad för din skull...
Kram från Titti

lisashus sa...

Åh, vilken underbar bukett och så roligt med uppskattningen! Grattis till dej! Du är verkligen värd all uppmärksamhet för dina fina böcker!
Önskar dej en härlig och skön vårhelg!
Kram
Lisa

MårsArt sa...

Vilken fantastisk bukett! Roligt att få en sån överraskning och uppskattning! Här är våren på g. Igår hade vi 15 grader varmt. Idag, tyvärr dis och dimma. Bara att gilla läget! Spännande med din "turné"...
Ha en fin helg!
Kram
Agneta

Anonym sa...

Åh,så underbart ....
/Kram & ha dé så gott!

Lena sa...

Åh, vilken underbar bukett!
Önskar dig en härlig ny vårvecka!
Kram Lena