13 mars 2017

Vad månde bliva?


Bokmässan i lördags blev jätterolig och jag sålde tillräckligt många böcker för att känna mig nöjd. Det strålande vårvädret gjorde kanske antalet besökare mindre än förväntat. Men, jag är som sagt nöjd. Har tyvärr inga bilder som är värda att visa. På mitt bokbord hade jag i alla fall de här kvistarna som kommer från ett av Läroverksparkens beskurna träd.


Som små hårda knyten sitter knopparna gruppvis tillsammans och bara väntar på att spricka ut. Är det nån som vet vad kvistarna kommer från för träd? Har jag sån tur att knopparna innehåller blommor? Nåja, det visar sig... kanske redan under dagen?

Ha en ny fin vårvecka!

9 kommentarer:

House and Garden by Bia sa...

Vågar mej inte på en gissning !...men visst är det fint med
kvistar inomhus nu...riktig vårkänsla får man ;)
Gillar ditt skåp också !
Ha en fin vecka !
Kram bia

Elzie sa...

Vad roligt att du sålde så bra. Ja, de blir inte besvikna. Gillade ju den här boken också. Precis lagom att sträckläsa, haha.
Ha en bra fortsättning på dan.
Kram Elzie

lisashus sa...

Jag förstår att du sålde en del och vädret spelar ju alltid in i såna sammanhang! Jag kan tänka mej att ditt bord var fint med de sprickfärfiga knopparna! Har ingen aning om vad det kan vara,men kanske någon sorts blommande prydnadsträd eftersom det står i en park. Så spännande att se när de slår ut. Strålande sol även idag här och det blir en långpromenad i solen så ryggen får vila! Ha en härlig dag! Kram

Rosor och ruiner sa...

Vilken fin bild med kvistarna och skåpet där i bakgrunden, vackert! Det blir en överraskning vad det blir för nåt av dem!
Roligt att du fick sålt en del av din fina bok!
Ha det så gott vännen!
Kram Gunilla

Eva-Lotta sa...

Det är aldrig lätt att veta vad det är för kvistar. Hoppas du visar resultatet sen!

Lena sa...

Kul att bokmässan gick bra!
Svårt att avgöra vad det är för kvistar, men alltid trevligt att få njuta lite vår i förskott! En härligt solig helg har vi haft, så snart spricker nog knopparna utomhus snart också ;)
Kram Lena

Vardag och flärd sa...

Så roligt att du är nöjd med mässan!
Har ingen aning om vad det är för kvistar du har men jag hoppas du kommer ihåg att visa oss när de slår ut.
Ha en fin vårvecka!
Kramar Eva

Blommiga Rutan sa...

God kväll

Så roligt att höra att du är nöjd med bokmässan.
Vackra kvistar men jag har tyvärr ingen aning vad det kan vara. Det blir spännande att se när dom slår ut.

Fin kväll
Kramar Anncathrine

MårsArt sa...

Jag förstår att din bok sålde bra på mässan. Tusen tack, jag sträckläste den och den gav mersmak... Jag tycker om att läsa om en historia och en vardag som jag kan relatera till. Undrar om du nu listat ut vilka kvistar du plockade i Läroverksparken. Här är våren på G. Dagen bjuder på sol och blå himmel.
Kram
Agneta