13 november 2021

Att inte vara så rädd för att göra fel


Smyger in här på lördagkvällen för att tacka för alla fina kommentarer om min omklädda fåtölj. Så kul att ni gillar den lika mycket som jag! Jag vill poängtera att jag inte har nån som helst utbildning utan provar mig fram, eller rättare sagt, gör det på mitt sätt. Har alltid vågat... tänker ofta hur svårt kan det vara... och eftersom jag är envis, kreativ och ser lösningar så går det oftast bra. Och som vi vet, övning ger färdighet. Jag tycker att man inte ska vara så rädd för att göra fel. Livet blir roligare om man vågar lite mer.

En gammal pappersstjärna lutad mot vasen på vardagsrumsbordet gör mig glad just nu. Snart är det advent. En högtid de flesta av oss längtar till. Jag ser på den medan jag väntar att Så mycket bättre ska börja. Ett av de program jag längtar till... närapå lika mycket som efter advent.

Ha en fin kväll och helg!

Har ni också märkt att det är svårt att kommentera på vissa bloggar helt plötsligt?

6 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Nej det har jag inte märkt. Däremot tycker jag mina kommentarer försvinner ibland.
God kväll!

Villa Ryttarängen sa...

Nej man ska bara testa om man tycker det är kul. Jag har inte märkt att det är svårt att kommentera. Men jag har haft ont om tid att göra det. Ha en fin och skön söndag. Kraaaam Pia

Vit Hortensia sa...

Klart man måste våga prova.....även om det ibland kan vara med känslan av att "hur ska det här gå?!" :-) Lite så kändes det när jag strippade en gammal stor och tung bäddsoffa (typ äppelserien med mörk träram) från vår Dalagård. Den var klädd i något slags fuskskinn som hade krackelerat och spruckit och jag gjorde som du, använde det gamla tyget som mall, klippte till nytt i tjockt naturellt lintyg och försökte få det snyggt på plats. Det var en pärs och jag trodde ett tag att soffan skulle hamna på sopstationen istället för att få nya kläder, men med förvånansvärt mycket tålamod för att vara jag blev soffan riktigt fin till slut :-)
Jag har inte haft några problem att kommentera, men vet att det tyvärr kan vara problem med att göra det på min blogg. Kramar till dig!
Birgitta

lisashus sa...

Du har så rätt - att våga utan att vara rädd för att göra fel. Även att övning ger färdighet. Någon sa en gång till mej (när det gäller att måla akvarell), att "jag försökte en gång, men det blev inte bra". Tacka tusan för att det inte blev bra, sådär första gången! Alltid, alltid övning och åter övning och att misslyckas gång på gång, ger verkligen färdighet, bara man är uthållig och VILL!
Visst är det härligt att det snart är advent och man får tända alla ljusen igen. Din fina stjärna är verkligen vacker i sin enkelhet.
Visst är "Så mycket bättre bra" - ett program att längta till och bröderna Norén är så goa och kloka.
Få se om jag kan kommentera nu, hoppas!
Kramar till dej!
Lisa

HWIT BLOGG sa...

Vilken härlig inställning! Man kan ju mycket mer än vad man tror...egentligen.
Ja nu får det gärna bli advent snart och jag längtar att se årets julkalender på tv!!!!
Kram från Titti

Mamma C sa...

Det är min melodi också, våga.
Ha en fin ny vecka.
Kram Carin