23 april 2014

Njutningstider...


Vilket makalöst påskväder vi haft! Och det verkar bestå, helt fantastiskt! Hemkommen igen och nu har jag stor lust att plocka och förändra lite här hemma. Vilket innebär att jag bär runt på saker och sätter dem på annat ställe. Krattan i köket har fått en björkriskrans upphängd i ett vackert svartvitt band, just leksandsband är en annan av alla mina svagheter!


Alriset har slagit ut rejält medan jag varit borta. Nu städar jag undan alla fjädrar för denna gången. Denna påsken har det inte varit annat framme så det är lätt gjort. Balkongen behöver få sig en rejäl rengöring också och så kanske jag putsar ett fönster idag...

Njut av våren ni också!

17 kommentarer:

Villa Ryttarängen sa...

Kul att komma hem och fixa när man varit iväg några dagar. Jag får ny energi då. Städade ur en garderob igår som jag länge tänkt men som inte blivit av. Nu ska jag ut och njuta av våren. Kraaam Pia

Huset bakom lindarna sa...

Ja man ser allt med andra ögon när man kommer hem! Här blåser det alldeles för mycket idag för att jag ska kunna njuta trots att himlen är så blå! Ha det bra!
Kramar från Finas mammis

lisashus sa...

Så vackert och enkelt! Leksandsbandet älskar jag, det är vackert till så mycket!

Ja, nu går vi mot sommaren!
Ha en fin kortvecka!
Kram
Lisa

annika sa...

Lustigt att man
R så förändringsbenägen just då man kommit hem efter lite bortavaro. Du har en hel del idéer så det blir bra det du hittar på.
Ja nu njuter vi. Har ätit lunch hemma i dag då jag är mellan två skolor så nu är det dags att susa mot en av skolorna.

Kram
annika

Anonym sa...

Vackra bilder! Ha en riktigt fin vecka! Kram Nina

Vardag och flärd sa...

Skönt att du också haft en härlig påsk! Även jag blir sugen på förändringar i hemmet när jag varit borta ett tag, det är som man ser saker och ting med andra ögon. Fint med kransen på krattan, det enkla är det vackra.
Ha en fortsatt fin vecka, vännen!
Kramar Eva

Rost och rädisor sa...

Påsken har verkligen varit härlig!

Nu var det ett tag sen jag var inne på din blogg så jag har fått läsa ikapp.

Gillar verkligen räfsan med kransen. En bit landet mitt i stan.

Ha det fint
/Anette

Rosor och ruiner sa...

Ja, vädret har varit - och är- underbart! Nu är det gott att leva!
Kram Gunilla

Ezter sa...

Det har varit så härligt väder! I övrigt har vår påsk varit totalt kass. Nu är jag hemma och Maken flyttad till Ljungby, efter två ballongsprängningar idag. Nu rämnar jag, känner jag, har varit positiv hela tiden, men nu orkar jag inte mer! Nya tag i morgon!

Eleonora sa...

Tack för din hälsning. Det där med fönster är ju ett kapitel för sig. Hos mig har varje fönster 6 rutor (!) att putsa, så i år tar jag putsare till vardagsrummet, som har större fönster.

I går städare jag mitt matrum, i morgon blir det gästrummet. Kanske jag hinner med litet i nästa vecka också, för när fönsterputsaren kommer vill ja ha det avklarat med all städning. Å den killen kommer ju inte förrän gatorna sopats och vem vet när det blir? Men den 7 maj åker jag med min son och dotter till London för att festa några dagar. Det är deras present till mig som vi nu ska göra ordentligt rätt för.

Idag var det besök hos reuma doktorn och allt var rätt ok. I morgon blir det blodtrycks doktorn. Har fått en ny medicin som hon vill kolla upp och det blir spännande att höra vad hon säger om utfallet.

Soligt och skönt har jag haft några dagar och till helgen ska det visst bli riktigt varmt och skönt- då blir det premonad ner till havet-

Ha det gott rara du och många goa solhälsningar får du från
Eleonora

Eleonora sa...

.... promenad så klart!!!

Meta sa...

Det är mycket som skall fixas nu när det är så härligt och gott ute. Önskar att det fanns en stoppknapp att trycka på. Det går lite för fort känns det som Hur skall det bli till midsommar, kommer det att finnas blommor då??
Önskar dig en fin mitt i veckan
Kram Meta

Högagärde sa...

Snyggt. Det är så fint med gamla krattor inomhus.
Kram Elisabeth

Lena sa...

Vilken fin krans! Tänk så snyggt det blir med enkla medel!!!!
Ha det så skönt i vårsolen!
Kram Lena

Snäckskalsdalen. sa...

Jaaa, så fint väder vi haft, man blir så glad och det är så roligt att greja. Nu har vi fått det lite kallt här, men solen har skinit idag också!
Agneta kram

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Deilig å komme hjem igjen og se med litt nye øyne og få lyst til å forandre litt på saker og ting ! Kjempekoselig ! Klem

G:a Affären sa...

Vilka fina bilder, jag gillar krattan med kransen och leksandsbandet så klart!

Kramar
Cia