31 augusti 2014

Rönnbärskvistar... och en så himla bra skriven krönika


Efter en tidig söndagspromenad i strålande sol norpade jag med mig ett par rönnbärskvistar hem som nu pryder lilla köksön.  Det är så härligt att kunna andas den lite svalare klara morgonluften medan man går där och funderar. Visst tänker man extra bra när man går ensam? Jag gör det!

Igår läste jag en så bra krönika i Aftonbladet. Jag brukar minsann inte dela med mig av mina politiska åsikter, inte till någon, men journalisten och krönikören Carina Bergfeldt har skrivit en så himla bra artikel om varför man inte ska lägga sin röst på Sverigedemokraterna. Klicka här så kommer du dit. Jag hoppas många vankelmodiga läser den!

Under kommande vecka ska jag på roligheter i Gävle, det ser jag fram emot! Hoppas ni också får en fin vecka. Och så vill jag tacka för alla fina kommentarer jag får... varenda en gör mig så glad!

12 kommentarer:

Villa Ryttarängen sa...

Rönnbär lyser verkligen upp tillvaron. Tänkte ta in jag med men väntar tills jag blivit lite piggare. Ha det mysigt i Gävle. Nu ska jag läsa krönikan. Kraaam Pia

Huset bakom lindarna sa...

Nu har jag läst artikeln två gånger, en gång för mej själv och en gång högt för min man. Visst ligger det mycket sanning i den!! Det här valet blir nog det svåraste att välja vilket parti man ska rösta på!
Nu ska jag gå ut i sen sommarblåsten, rensa tankarna och se om jag också kan norpa en rönnbärskvist.
Kram/Finas mammis

Rosor och ruiner sa...

Det var en bra artikel, tack för tipset! Man undrar bara varför inte detta kommer fram mer, utan det negativa som kommer fram är de rasistiska åsikterna, som är illa nog!!

Fina kvistar!
Kram Gunilla

Ezter sa...

Så fint! En riktig färgklick :)

mysiga heestrand sa...

Jag läste också artikeln och håller verkligen med dig och hoppas många läser den och tar den till sig.
Ha en fin vecka i Gävle
Kram
Marita i Heestrand

Jord under naglarna sa...

Jag läste den krönikan också och den är väldigt bra.

Idag har min dotter skrivit ett brev till partiledare JÅ med sin åsikt. Hon är ju bara tio år och inte särskilt insatt, men allas lika värde känner hon till.

Vardag och flärd sa...

Nu har jag läst och nog har jag mina tvivel.
Så vackra rönnbärskvistar! Här har rönnbären farit illa av torkan så det är inte lätt att hitta fina kvistar.
Ha det nu så trevligt i Gävle, vännen!
Kramar Eva

lisashus sa...

Vackra rönnbärskvistar och så skönt att ta en tidig morronpromenad i en klara luften!

Jag har läst krönikan och många liknande och har haft min åsikt klar sedan länge när det gäller SD! Man kan bara hoppas att flera genomskådar dem. Bra och belysande krönika!
Ha en härlig vecka och lycka till i Gävle!
Kram
Lisa

Winkel's Crazy Ideas sa...

Nydelige rognebærskvister, så friske fine farger. Her er det ingen rognebær i det hele tatt, til og med bladene er brune. Kanskje hetebølgen vi hadde? Koser meg med den kjølige morgenluften jeg også, klarner hodet. Klem Pam

Rosa i huset i vitt sa...

Rönnbär är vackert att dekorera med
kram Rosa

Meta sa...

Jo minsann nu är det höst med massor av färger på träd och buskar jag njuter så.
Önskar dig en skön vecka
Kram Meta

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Så fint og høstpyntet du har gjort det , det ble koselig ! Det gjør seg med litt farger nå på høsten og naturen har mye fint og fargesprakende i vente for oss. Klem