26 oktober 2014

En ny kompis


Hos den här lille kompisen har jag tillbringat fyra dagar och nätter när familjen med dotter Å har varit på Gotland och kört cross. De har bara haft honom hos sig i en vecka när de for iväg på den sen länge inbokade Gotland Grand National-tävlingen. Och då blev jag tillfrågad och nu har jag fått en ny kompis!


Han är en 11 veckor gammal blandras och heter Sibbe. Pappan är Boxer och mamman Siberian Husky. Hur Sibbe kommer att se ut när han blir stor är det ingen som vet. Ett underbart temperament har han och är ett gott valpämne... så duktig redan! Nu är det upp till familjen att forma det lilla livet till den gårdshund de vill att han ska bli. Inte alltid så lätt!

Nu vilar jag mig efter de intensiva valpdygnen. Roligt med valp när man sen kan överlämna ansvaret och åka hem. Pust...

Må gott!

16 kommentarer:

Villa Ryttarängen sa...

Vilken liten söting. Ja att passa små hundvalpar är ganska så tufft. Tur att dom har dig då som verkar fixa det mesta.. Kraaaam Pia

lisashus sa...

Jag kan tro att det varit full fart med en liten valp!
Åh, så söt han är! Han kunde säkert inte få en bättre extramatte än du!

Ja, skönt att lämna över kan jag tro!
Kram
Lisa

Ezter sa...

Det är bra att låna :)

Huset bakom lindarna sa...

Så bra att ha någon som rycker in sådär. Det har vi alltid saknat i vårt hundliv, så när vi måste ta farväl från vår älskade Julie så blir det ingen hund här mer. Så har vi sagt...
Kram/Finas mammis

Lena sa...

Åh, så söt!!! Förstår att det varit både mysigt och intensivt. Skön att få komma hem och pusta ut!
Ha det så skönt!
Kram Lena

Meta sa...

Jag tror att det är fler som behöver vila efter era dagar tillsammans.
Snart ses vi
Ha det gott längtar
Kram Meta

Vardag och flärd sa...

Ja g vill gärna se hur den blandningen blir som vuxen, spännande. Nu är han gudomligt söt. Kan tro att det varit intensivt för dig med den lilla valpen, men skönt att du ställer upp för dem.
Ha nu en fin vecka!
Kramar Eva

Snäckskalsdalen. sa...

Valpisar, finns det något gulligare och den här var ju helt bedårande. Kanske, kattungar är också otroligt söta när dom vuxit till sig lite. Så roligt, då kanske du får vara med och se till det här lilla livet emellanåt! Mysigt.
Så du har ont av tidsomställningen, det har inte jag, jag märker varken det ena eller det andra. Men jag är ingen strukturerad och välorganiserad person, det kanske kan bero på det. Men min mamma tyckte inte om ändringen av tiden heller, en del gör ju inte det. Och jag kan hålla med, jösses så mörkt det blev väldigt fort idag....
Agneta kram

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Ååå så søt lille Sibbe er da !!! Koselig barnevakt jobb tenker jeg . Ja du apropos avocado som jeg forspiser meg på for tiden ... ja som du sier så , føler jeg meg gravid. Om noen uker håper jeg at jeg kan vise deg den lille " babyen" min . God natta klem til deg .

Black Iris sa...

Men, vilken ljuvlig kompis du fått. De här 4 dygnen kommer han aldrig att glömma. Nu finns du i hans hjärta..

Kram Maidi

Annica sa...

Då har det varit full rulle hos dej, förstår jag.. ;)
Så skoj med en liten valp! Men jag kan tänka mej att det blev ganska skönt och lugnt när han åkte hem. Det är ungefär som med de små barnbarnen... :)

Ha det gott!
Annica

Steekjes en Stygn sa...

Vilken sötnos! Förstår att det var intensiva dagar med Sibbe. Spännande att se så småningom hur han blir.
Anje

Merja sa...

Vilken söt liten kille! Ser så lugn och fin ut, men jag vet att skenet kan bedra:)
Kram

Ett ögonblick sa...

Åh vilken liten söt Sibbe. Att passa en så liten valp kan nog vara tuffare än att passa barnbarn, men Sibbe verkar ju vara lugn, åtminstone på bilderna;)) Spännande och se hur han blir som vuxen hund, både utseende och temperament. Och du har med all säkerhet fått en vän för livet:)
Ha det gott!!
kram lisa

Anonym sa...

Vilken söt liten kompis, alldeles bedårande. ha en fin kväll Åse

G:a Affären sa...

Men åhhh vilken söt liten Sibbe! Stora tassar och öron och lite av varje ras i sig, det blir säkert en lyckad kombination! Jag förstår också att det var intensiva dygn.
När jag har grannens hundar får jag passa speciellt tiken som är inne i en bitperiod. Allt ska bitas sönder! Tvätten som hängde ute blev alltför lockande, allt var i trasor och det var gjort på nolltid!

Kramar
Cia