13 januari 2017

Boktips och... boktips


Januarisolen lyser in i köket och gör fredagen glad. På bordet ligger boken jag just läst ut och som jag så gärna vill tipsa om. Kärlekens fyra årstider heter den, skriven av fransmannen Grégoire Delacourt. Jag har väntat länge på min tur att få låna den på bibblan. Och den var värd att vänta på!


Det är berättelser som handlar om människor, i olika ålder och faser i livet, vars liv genom tillfälligheter knyts samman. Den grep mig så, jag har precis torkat tårarna. En mycket vackert berättad historia om kärlekens olika former, skarpsynt och känsligt skildrad. Låna den, läs den! Vacker är den att se på också!

Eftersom jag fått flera förfrågningar om hur man kan köpa min bok Livet efter Mats, när den är tryckt, så vill jag klargöra att den kommer att säljas här via bloggen och på Dalarnas bokmässa den 11 mars. Vecka fyra får jag den och då berättar jag mer om tillvägagångssättet.

Ha det fint och hoppas ni får lite vintersol på er i helgen! 

11 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Tack för boktips :)

HWIT BLOGG sa...

Bra med boktips! Väntar med spänning på din bok...
Önskar dig en skön helg i vinterkylan!
Kram från Titti

lisashus sa...

Åh, vilka härligt soliga bilder och ett spännande boktips -det tackar jag för! Ser också fram emot DIN bok och väntar med spänning! En skön fredagskväll önskar jag dej och du - tulpanens dag är visst inte förrän på söndag har jag förstått sen.
Kramar
Lisa

lisashus sa...

Åh, vilka härligt soliga bilder och ett spännande boktips -det tackar jag för! Ser också fram emot DIN bok och väntar med spänning! En skön fredagskväll önskar jag dej och du - tulpanens dag är visst inte förrän på söndag har jag förstått sen.
Kramar
Lisa

House and Garden by Bia sa...

Härligt med en bra bok i myshörnet ;))
Önskar dej en trevlig helg !
Kram bia

Mycket annat & lite betong sa...

Tack för boktips! Så skönt det ser ut med solen som lyser in.

Tack för ljusslingetips! Det blev så fint sken med äggkartongsblommorna på.

Kram Agneta

Radka sa...

Thank you for the tip, unfortunately it doesn't seem that it has been translated to English yet :-(
xx

Rosor och ruiner sa...

Den lät väldigt bra, tack för tipset!
Kram Gunilla

Erikslundsliv sa...

Tack för boktips! Just nu har jag ingen bok på gång men ditt tips kanske kan få igång mitt läsande igen. Jag har helt enkelt inte haft tid på ett tag. Annars läser jag gärna så fort jag hinner. Jag kanske väntar på att din bok kommer...
Trevlig lördagskväll!
Kram, Ann

A House With A View sa...

Det där verkar vara en bok helt i min smak, tack för tipset!!

Kramar aka

Eleonora sa...

Tack för boktipset. Just nu läser jag GLÖM MIG av Alex Schulman. Väntar på mig gör IMBECILL av Siv Jägerung och MIN FATASTISKA VÄNINNA av Elena Ferrante. Så nog har jag att läsa alltid med ser i alla fall fram emot att få läsa din bok. Sätt mig på listan, om du inte redan gjort det!

Ha det gott här i januari och många kramar från
Eleonora