28 januari 2017

Oj, en sånt ståhej... tack alla ni!


Jag är så himla glad och tacksam för alla beställningar av Livet efter Mats. Så roligt att den har fått ett så fint mottagande! Varje dag har jag gått till posten med min dramatenkärra full av bokpaket!


Redan har jag fått fina recensioner av några som läst ut den och här är en som fick mig att gråta en skvätt...

"...började jag genast "nosa lite" på inledningen och fann mej själv ha läst hela tre kapitel utan att jag ens reflekterade på att jag skulle spara boken och ha den som en härlig karamell att längta till när jag kom hem. Och nu har jag redan läst ut den!
Jag tycker att du är en enastående författare, helt i min smak och mersmaken är total, efter nästa historia! Du har verkligen förmågan att trollbinda och få en att bara vilja ha mera hela tiden!"

Tack, tack, tack!

När man har jobbat med en bok så länge känns utgivningen som att slänga sig ut och bara hoppas att vingarna bär. Känslan att märka att man lyfter trots alla tvivel är fantastisk! Att sen få rosor för det skrivna är det slutliga beviset för att också andra berörs av historien om Anja. Och det hittills varma mottagandet gör att jag med glädje kan fortsätta skriva på boken om Nora som blev avbruten när jag bestämde mig att ge ut Livet efter Mats. Men... inte bara rosor önskar jag mig... lite ris skulle jag också vilja ha. Berätta för mig vad just du tycker!

Sista dagarna i januari nu och äntligen början på februari, hurra! Ett steg närmare våren. Må så gott alla vänner och tack än en gång för allt ståhej!

11 kommentarer:

Rosor och ruiner sa...

Nu blir jag ännu mer nyfiken, ser fram emot att få ett sånt fint bokpaket sänt hem till mig!

Kram Gunilla

Vardag och flärd sa...

Tänkte ju att boken skulle få ligga till sig under tiden jag läste klart en annan påbörjad bok. Men var tvungen att läsa första kapitlet. Nu kan jag läsa klart den andra boken, konstigt att man måste stilla sig på något sätt.
Nu hoppas jag att du kan fortsätta på Nora, jag vill ju gärna ha en hel rad av böcker som du skrivit.
Ha en fortsatt fin helg, vännen!
Kramar Eva

Eva-Lotta sa...

Jag tittar på den hela tiden, den är så FIN. Har varit iväg hela dagen, så har fortfarande inte läst ut boken jag håller på med. Men det skadar inte att njuta av omslaget en stund, antar jag kommer sträckläsa sen...

Erikslundsliv sa...

Nu har jag fått boken och vill börja läsa direkt! Det blir spännande. Tack för den snabba leveransen också, det kallar jag service! Jag återkommer med rescension senare!
Ha det fint och njut av allt beröm du får för det är du värd!
Kram, Ann

lisashus sa...

Jag säjer som någon här "man måste stilla sej på något sätt " och det stämmer verkligen, ändå kunde jag inte stilla mej! Så roligt och välförtjänt för dej! Jag ser med förväntan fram till din nästa bok! Grattiskramar!
Lisa

Merja sa...

Tittar in och ser att boken kommit ut. Fint omslag och inslagna paket! Helt i min smak😊
Hörs på mail.
Kram

Meta sa...

Det är så många som skriver om boken att jag nästan inte kan vänta tills vi träffas. Men det är inte läge att läsa just nu här så det är bra att den inte ligger och bränner. bara du spar en till mig är jag glad.
Det är roligt att du känner att det är kul att skriva igen och att det kommer fler böcker från dig
Ha det gott och njut att tiden går framåt
Kram Meta

annika sa...

Så härlig feelgoodläsning! Jag började läsa i fredagskväll och igår, söndag, var boken läst till sista ordet. Underbart att känna igen sig själv i tankar och miljöskildringar. Du skriver så härligt Eva-Mari.

Kram
annika

September sa...

I dag var det roligt att tömma postfacket! Så fint paket. Tack.

Anki sa...

Du har mejl från mig - och nu längtar jag efter att få hålla den i min hand och att få läsa den!
Kram

Lena sa...

Nu har jag inte riktigt hängt med här.... Är riktigt nyfiken på din vackra bok och skickar ett mail nu.
Kram Lena