1 februari 2017

Tulpaner, tebjudning och glädjerus!


Just nu finns tulpaner i alla rum. Vackra sorter, som dessa fransiga i ljuvlig färg som dessutom matchar kuddarna i soffan. De fordrade en bastant höganäskruka att bo i. Jag fick dem och buketten i köket när jag hade en liten tebjudning i början på veckan för ett härligt gäng gamla vänner, några har jag inte sett på år och dar! Så trevligt det var, mycket skratt, många gamla minnen, och såklart berättade jag om min nya bok! Och de kände sig manade att köpa... nej, faktiskt så vet jag att de väntat på den!


Och här står den ljuvligt skira buketten med dubbla vaniljgula blommor tillsammans med blåbärsris, de nästan doftar lite vanilj också. Mmmm...


I sovrummet, som numer är lika mycket arbetsrum, förpassades min egen fredagsbukett som snart gjort sitt. Ändå är de vackra i slutfasen. Det är här jag slår in bokpaketen, fortfarande flera varje dag! Jag går i ett glädjerus och kan inte riktigt fatta att Livet efter Mats är min bok som så många vill läsa.

Hoppas ni mår lika bra som jag! Glad onsdag och kram på er!

7 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Tulpaner är härliga blommor! Det var verkligen ett fint bokpaket som kom och ännu bättre, boken som låg i var en riktig må-bra-bok :)

Lena sa...

Åh, så vackra buketter!Den översta buketten är verkligen läcker!
Ha en skön dag!
Kram Lena

Meta sa...

Vad trevligt det är att möta vänner så där man blir glad i flera dagar av det. Så fina tulpaner du har de orange gillar jag verkligen.
Önskar dig fina dagar i veckan som är kvar
Kram Meta

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Ojj for noen fine Tulipaner og de i stuen var spesielle i så flotte farger . Ja det er nok spesielt og morsomt å utgi bøker ,du verden . Gleder meg sånn til jeg får min . Fin onsdag til deg ,kos deg ! Klem

Vardag och flärd sa...

Har nästan läst ut din bok och jag ser redan fram emot nästa!
Det är så trevligt att bjuda hem vänner och prata och skratta och äta något gott eller ta en fika. Och speciellt när de har så vackra blommor med sig ...
Ha nu en fin början på februari, vännen!
Kramar Eva

lisashus sa...

Åh, så härligt och vilka spår dina gäster lämnat efter sej! Antar att ni hade en lyckad kväll och så jätteroligt att din bok säljer! Så glad för din skull!
Åh, de där gulvita tulpanerna köpte jag ofta när jag bodde i Sthlm. Här på Ica får man nöja sej med enklare sorter, men jag minns den ljuvliga doften.
Ha en härlig kväll!
Kram
Lisa

annika sa...

Blommor kan man inte ha för mycket av💐😀
Så kul att träffa vänner som man har haft under en lång tid.
Förstår att du befinner dig i ett lyckorus. Boken är sååå underbar💕
Kram
annika