26 januari 2018

Boken är här!


Nu är den här, boken. Känns fantastiskt roligt. Som jag räknat dagarna! Att hålla sin skapelse i handen är en ofattbart härlig känsla. Än en gång har jag åstadkommit en roman, den här gången berättar jag om Nora. Hon upplever sånt som få har gjort... men också sånt som många går igenom nån gång i livet. Som mina tidigare böcker är det en feelgood-roman med stråk av både mörker och sorg. Nu hoppas jag läsarna ska tycka lika mycket om boken som jag.

Jag är Nora är berättelsen om en alldeles vanlig kvinnas vardag. Nora vandrar, bakar och väver. Många mattor har det blivit genom åren. Lika många år har hon haft vävkursen där ingen vill sluta. I den lokalen har ingen putsat fönstren på väldigt länge. Hon skulle gjort det själv, då hade säkert inget av allt det andra hänt.

Mitt boksläpp kommer att ske den 21 februari på Kruthuset här i Falun. Tid meddelas senare. Jag kommer också att vara med på Dalarnas bokmässa vid Falu Gruva den 24 mars, 10-16. Men redan nu kan du köpa boken här genom bloggen.

Om du är intresserad av att köpa Jag är Nora så mejla mig och uppge namn och adress så ger jag dig mer information. Boken är på 268 sidor och kostar 189:- plus frakt 54:-. Min mejladress är evamari4@telia.com Om du inte läst de tidigare böckerna, Livet efter Mats och Café Trädgårdslyckan så kan du köpa dem också.

De som redan beställt boken och som jag har en adress till, till er skickar jag boken/böckerna snarast med betalningsinfo i paketet. Är ni osäkra så mejla mig!


Att öppna första kartongen är vansinnigt gruvsamt och spännande. Att se boken på riktigt för första gången... och se att den förmedlar just den känsla jag vill ge Nora. Så skönt! Jag är så stolt.

Önskar er en härlig helg... det ska jag ha!

17 kommentarer:

Test sa...

Välkommen till oss i Kruthuset!

Unknown sa...

Meen ååh, vilket fint omslag! ♥

Kraam Therese

lisashus sa...

Du kan gott vara stolt! Vilken känsla det måste vara. Omslaget är såååå vackert och säjer säkert en hel del om huvudpersonen Nora.
Jag ser verkligen fram emot att få läsa den, och jag vet att jag kommer att sluka den i ett nafs, precis som dina tidigare böcker.

Åh, så roligt!
Grattis, kära du!

Kramar
Lisa
(jag tror att du har min adress, så jag ser fram emot ett paket)

Eva-Lotta sa...

Åh, så fin den ser ut!

Vardag och flärd sa...

Grattis! Jag har verkligen längtat! Mailar dig.
Kramar Eva

Villa Ryttarängen sa...

Åh så roligt! Grattis igen. Kraaam Pia

Vform sa...

SÅ FIN! Grattis och Lycka till!
Du är duktig du ♥
Kram Vivan

Eleonora sa...

Käraste vännen. Så underbart attt boken är klar för leverans. Du har verkligen varit entusiastisk o snabb att få boken klar. Jag gratulerar dig o skickar många kramar. Självklart vill jag att du sänder en bok till mig. På förhand tack

Skulle gärna vara med på både boksläpp o mässan men ngn resa till Dalarna är inte ju planerad just nu

Rosor och ruiner sa...

Jag kan bara försöka föreställa mig känslan, att få hem sin alldeles egna bok... den måste vara underbar! Du skall verkligen vara stolt över dig själv! Grattis till boken!!
Kram Gunilla

House and Garden by Bia sa...

Klart du ska vara stolt !!...måste kännas väldigt kul och spännande ;)
Grattis och lycka till !
Kram bia

MirandaMaräng sa...

Men sååå roligt och spännande. . . .Stort Grattis!
Så klart vill jag beställa boken! Mejlar dig mina uppgifter!
Kramar

Elzie sa...

Åh vad roligt. Ja, det måste vara en euforisk känsla att öppna sin "egna" bok.
Ha en fin dag.
Kram Elzie

HWIT BLOGG sa...

Grattis! Så himla roligt och vilken fantastiskt känsla att hålla i sin egen bok! Önskar dig den bästa av söndagar, njut av dagen...
Kram från Titti

Lena sa...

Grattis! Vilket vackert omslag!!!! Säkert lika bra som den förra! Jag mejlar dig en beställning. Ha en skön söndagskväll!
Kram Lena

Erikslundsliv sa...

Stort grattis till dig Eva-Mari! Så roligt att du är klar och nöjd också. Jag vill ju ha en bok som du väl vet och jag tror att du har min adress också. Annars mailar jag dig för säkerhets skull!
Ha det gott!
Kram, Ann

Regina sa...

Stort grattis! ������
Kram,
Regina

Rämmengården sa...

Vilken fin bok kram från Nina