14 januari 2018

Tulpanens egen dag


Sitter och läser, tittar upp och ser på min tulpanbukett jag fått. Den här gången olikfärgade. Njuter. Det blir många tulpanbilder nu men kan inte låta bli att fota ännu en. Dessutom är det tulpanens dag den 15 januari. Jag är dålig på att komma ihåg alla dessa nyuppfunna dagar, vem har kommit på dem?

Nu har jag godkänt provtrycket på Jag är Nora. Snart är den här och jag längtar... och bävar.  Hoppas ni kommer att tycka om den lika mycket som jag.

Tack för alla krya på dig-hälsningar. Den är lite snällare igen, ryggen. Och ännu bättre blir den av promenaderna som jag hoppas ska bli behagligare framöver, fortfarande knaggligt och isigt på alla promenadvägar.

Tulpankramar från mig!

7 kommentarer:

lisashus sa...

Så härligt med tulpaner och jag ser att du fått sådana som slår ut också!
Nej, man kan aldrig få för många tulpaner. Ja, tulpanens dag imorgon! Jag har också undrat över alla dessa dagar, den ena märkligare än den andra, men tulpaner är ju fint!

Åh, så spännande med din bok! Jag förstår att du bävar också. Något man levt med, som sen ska ut till allmänheten! Vilken känsla! Jag är säker på att denna bok också blir en toppenbok, som de förra du skrivit!
Allt lycka till dej och fortsätt krya på ryggen!
Kram
Lisa

Villa Ryttarängen sa...

Vilken härlig tulpanbukett. Jag har ingen aning om vilken dag som är tulpanens dag. Fast du har väl koll på det kan jag tro. Bra att det känns lite bättre. Snart kommer ljuset och då blir allt sååå mycket bättre. Kram Pia

Lena sa...

Åh, dessa tulpaner!!! De lyser verkligen upp i vintermörkret!
Önskar dig en skön söndagskväll!
Kram Lena

Merja sa...

Visst var det en verbena, en Blåverbena ,Verbena hastata som jag sått. Har den i vitt, lila och rosa.
Slänge mina tulpaner på komposten idag och ska naturligtvis köpa nya:)
Ha det gott!

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Herlig når julen er ryddet bort og tulipanene kommer på bordet ,de er så fargerike og flotte ! Jeg måtte minne affærsdamen på om det ikke var semlornas dag snart ,og jo to dager etter så var de der naaam. Så du har også en sånn skitrygg nå ,åff jeg også . Jeg går turer ,men ennå er det vondt i ryggen og ja her er det også så isglatt ute. Klem og god bedring !

Vardag och flärd sa...

En bukett med tulpaner i olika färger är så vackert, kanske för att vi vill ha lite färg efter allt mörker som varit hittills.
Nora, jag väntar på henne! Men förstår också att du känner lite bävan, det är många som väntar på henne och har stora förväntningar efter dina tidigare böcker.
Promenera är bra för ryggen, men det ska vara "lagom", du ska inte trötta ut den.
Kramar Eva

Eva-Lotta sa...

Tulpaner är härligt! Skönt med din rygg. Tack för ditt stöd. Lugnt just nu.