3 maj 2018

Gröna drömmar?


Min tidigare vitmålade sänggavel blev grön häromdagen. Det blev vår inne!


För att piffa till den strama gaveln, som ju är två gamla fönster, så letade jag fram ett provrör och stack i ett grönt blad.


Svårt att visa den rätta färgen, sovrummet ligger mot norr. Kanske drömmer jag gröna sköna drömmar nu? Nöjd blev jag hursomhelst...


Jag valde färgen efter bladen i fondväggens blommiga tapet, en tapet jag älskar. Och tänk... jag hittade en gammal burk i precis rätt nyans som var kvar sen jag målat ett bord i växthuset jag hade en gång. Här kan du titta in i mitt gamla glädjehus.

Nu ska jag passa på att ta en cykeltur i solen innan regnet som troligtvis kommer i eftermiddag.

Ha en fin dag!8 kommentarer:

lisashus sa...

Vilken härlig grön färg! Ja,just nu känns det som om man inte får nog av det gröna och jag har också börjat känna för att bryta av med lite färg här och där. Din tapet är helt ljuvlig och du kan ju ha sommaren kvar året runt! Låter så skönt med cykeltur! Här regnar det nu. Ha en fin fortsättning på dagen! Kram Lisa

MårsArt sa...

Så vackert sovrum! Grönt kan aldrig bli fel! Och vilken tur att du sparat en färgburk. Nu har regnet nått oss men det är bara att gilla läget. Ingen promenad på schemat idag. Jag har fullt upp att fixa med inne.
Imorgon väntar besök hos optikern. Dags att byta glasögon. Jag som alltid varit närsynt har blivit långsynt också. Hur nu DET hänger ihop? Slut som både människa och artist... Det är väl åldern som gör att ögonen blir sämre på alla vis. Hoppas att du kom iväg på din cykeltur innan regnet anlände. Ha en bra dag.
Kram
Agneta

Villa Ryttarängen sa...

Det blev jättefint med den gröna gaveln. Tur att du sparat på färgburken, den passade ju verkligen bra ihop med tapeten. Fiffigt med provröret också. Kraaaam Pia

eval8 sa...

Härligt vårfint! Ditt glädjehus minns jag mycket väl. Saknar du det?

House and Garden by Bia sa...

Oj så bra det blev...jag älskar grönt i alla nyanser. Igår var jag iväg till Rusta och köpte mintgröna dynor, bastmatta med mintgrönt och vitt i. Och förra månaden köpte jag ett litet ljusgrönt café set....alltid roligt att förnya några saker varje sommar ;))....och inte dyrt vart det heller!
Nu ska vi få varmt i några dagar i hela landet...vi får passa på att njuta då ;)
Kram bia

MirandaMaräng sa...

Hi hi. . . vi har tydligen "fönstertema" båda två! Dina blev snyggt gröna. . .mitt blev vitt!!! :-)
Är alltid roligt att ändra o förnya! Och vårtema är ju inte så dumt!
Önskar dig en solig helg!
Kramar

Maria i huset mellan skogen och sjön sa...

Vilken härligt grön färg! Och tapeten, den var ju helt underbar!
Gulligt med det gröna bladet i den lilla väsen också!

Hoppas du får en solig och härlig helg!
Kram

House and Garden by Bia sa...

Tack för din kommentar. Nu är det så att vi inte har varit på Smokie ännu, hihi...det är ikväll vi ska dit...ska bli såå spännande och jag tror säkert det blir bra ;). Det verkar fullsatt, solen skiner och varmt är det...kan det bli bättre ;))
Ha en fin dag !