30 augusti 2019

Hjälp... datorkrasch!


Gör ett inlägg från min trötta gamla dator eftersom min nuvarande (inte heller den särskilt ny) kraschade i morse. Så jobbigt! Hoppas min duktiga bror kan fixa felet... eller måste jag köpa en ny? Inte kul, man har ju en del på hårddisken även om jag alltid sparar dokument och bilder på sticka. Tack och lov... jag har 16 kapitel skrivna på den nya boken... tänk om jag inte varit duktig att spara! Vågar knappt tänka tanken. Bjuder er på en balkongbild från september 2016, alltså senast jag använde den här gamlingen.

Ha det så gott, vi syns när jag är på banan igen!

5 kommentarer:

lisashus sa...

Eländes, elände, med dessa datorer! Jag förstår verkligen din frustration, med boksidor skrivna dessutom, och allt, allt annat! Ja, man blir galen ibland. En dator ska bara fungera!
Hoppas innerligt att det löser sej för dej. Själv sitter jag med en gammal seg dator och använder mest den nya och hoppas att den håller sej, men man vet aldrig!
Önskar dej och din dator allt gott!
Kramar
Lisa

Eva-Lotta sa...

Tack, nu får du mig att inse att jag måste säkerhetskopiera alla bilder till den externa hårddisken! Hoppas du får hjälp att återuppväcka datorn!

Vit Hortensia sa...

Tänk så sårbart det ändå är med alla dessa tekniska prylar och så sällan man tänker på att det faktiskt kan hända att det kraschar. Jag är urdålig på att säkerhetsspara, får mig en tankeställare :-/
Hoppas det går att fixa till så du får tillbaka din dator!
Ha en fin helg!
KRAM Birgitta

Villa Ryttarängen sa...

Ja tänk vad man blivit fäst vid en maskin. Tur att du sparade på sticka. Jag är ju så dålig på att föra över till min externa hårddisk. Tack för påminnelsen och lycka till nu. Kraaaam Pia

MirandaMaräng sa...

Håller tummarna. . . vilken tur att 16 kapitel finns på sticka! Den lilla mojängen glöms oftast bort!
Ha en fin söndag!
Kram