26 mars 2021

Så välkommen!

 
På söndag börjar sommartiden. Smaka på ordet... mmm, så vackert! Då får vi ställa fram klockan (och trädgårdsmöblerna). Vi som vanligtvis vaknar i ottan kan känna oss mer mänskliga när vi slår upp ögonen halv sju istället för halv sex. 

Lite mörkare på morgonen... men desto ljusare på kvällen. Snart kan vi städa balkongen, det ser vi också fram emot, både Iris och jag.

Välkommen sommartid!

Ha en fin helg.

7 kommentarer:

Villa Ryttarängen sa...

Ja verkligen! Åhh så skönt att inte vakna i svinottan. Ha Ha! Min mamma undrade vart mönstret till din giraffdräkt fanns? Ha en underbar fredag. Kraaam Pia

Villa Ryttarängen sa...

Jag läste lite noggrannare så nu vet vi. Ha Ha! Kram igen/ Pia

Eva-Lotta sa...

Jag föredrar normaltid. Men att det går mot vår och sommar är skönt.

Mamma C sa...

Säger som Eva-Lotta, det skulle vara samma tid året runt.
Men sommaren i sikte är inte så dumt i alla fall.
Kram Carin

lisashus sa...

Vilka ljuvliga tulpaner du har! Ja, det är många härligheter som väntar nu. Tidsomställningen är jag väl inte så förtjust i, jag tycker nog att normaltiden är bäst året runt. Men, men, numera är det ju inga problem när jag inte jobbar och behöver passa tider.
Härliga tider, som sagt och jag förstår att du längtar till din balkong. Själv hoppas jag på regn i april, för det är väldigt torrt i markerna nu, men just nu kan gärna solen få skina, och sen får det gärna regna på nätterna. :)
Ha en fin sommartidshelg!
Kram
Lisa

Vit Hortensia sa...

Hahaha.....jag slår väldigt sällan upp ögonen halv 6, inte halv 7 heller :-D, men det gör alltid skillnad ändå med sommartid. Så härligt det ska bli att flytta innelivet mer utomhus, påta i trädgården, plocka fram grillen, utemöbler, dynor, filtar OCH plantera blomsterfägring....DET längtar jag efter!
Ha nu en härligt mysig fredagkväll! KRAMAR
Birgitta

HWIT BLOGG sa...

Ja härliga vårtider stundar! Ack så skönt!
Kram från Titti