6 april 2021

Jag kan känna livet i mig!


Jamen nu får jag väl sluta visa min födelsedagsbukett! Lovar att det här är sista bilderna på den. Men jag tycker den har varit så vacker och hållit sig så länge så den är värd att visas igen.


Här fick den tillbringa sin sista tid. Som nu är förbi.

Påsken är också över för den här gången. Och som så många gånger förr så bjöd den på både soliga dagar och snö med iskyla. Men fåglarna kvittrar som tokiga, måsarna har anlänt, jag har sett en fjäril... och så har jag fått en vaccinationstid... hurra! Jag kan faktiskt känna livet i mig!

Ha det gott därute. Kram!

6 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Den är så fin att vi gärna ser den många gånger!
Grattis till vaccintid!

Mamma C sa...

En vacker bukett tåls att se på fler gånger.
Så härligt med en tid för sprutan.
Ha en bra dag.
Kram Carin

Vit Hortensia sa...

Så härligt att du snart får din första dos vaccin! Nu verkar det rulla på lite fortare med vaccinationerna igen, hoppas det fortsätter så. Din bukett var verkligen såååå fin och visst känns det i själen när man hör fågelkvitter, en sömnig humlas surrande och ser ett snabbt fladder av fjärilsvingar.....våren ÄR på väg trots aprilsnö :-)
Ha en jättefin dag! Kram
Birgitta

lisashus sa...

Din bukett tål verkligen att visas många gånger, och dessutom så förändras den ju med tiden. Otroligt vacker och vilka vackra bilder du bjuder på.
Jaaaa, så härligt att du känner livet i dej, det gör jag också. Jag har just bokat vaccinationstid här efter en del möda med det digitala men till slut så gick det.
Ja, påsken blev så aprillig som den kan bli, med både snö, sol och kyla. Många fåglar och vitsippor här.
Allt gott till dej!
Kramar
Lisa

Bettys beundran sa...

Grattis till vaccin. Buketten tål att tittas på. Ibland är det med buketter som med oss människor - det blir bara vackrare när förfallet börjar komma. Visst är det så? Du har en mycket vacker glasburk på förra inlägget. Ja, du har det trevligt i ditt hem och du vårdar dina saker.

Rosor och ruiner sa...

Den tål att visas om igen, så vacker ju! Tur det finns blommor som man kan njuta av och bli glad av!
Härligt att du mår bra! ♥
Kram Gunilla