19 maj 2021

Hittat mina drömmars stolar!


Jag är så glad! I helgen har jag lyckats ropa in fyra gamla stolar av leksandsmodell på auktion! Väntat så länge på rätt stol med rätt känsla.

Idag har jag börjat såpskura dem. De är ingrodda av fett och smuts och har nog dessutom stått i nån bod väldigt länge. Bara väntat på mig... som jag väntat på dem. Jag ska behålla dem precis som de är. Fast rena.

Fortsättning följer...

7 kommentarer:

Mamma C sa...

Vilket kap för dig att få (köpa) fyra stolar som du längtat efter.
Nu är det bara att skrubba dem rena och fina igen.
Kram Carin

lisashus sa...

Vilken tur du har! Jättefina stolar detta och eftertraktade kan jag tro! Fint att du har badkar i detta läge! Säkert kommer de att passa perfekt hos dej!
Kramar
Lisa

Eva-Lotta sa...

Grattis till fyndet!

Rosor och ruiner sa...

Men åh vad härligt att hitta något som man letat efter! De är så fina! Här på Gotland kallar vi dem för Levidestol, de ser i alla fall väldigt lika ut, (men det kan ju vara nån detalj som skiljer dem åt) och är sååå fina, jag har länge suktat efter såna jag med! Och skönt att du låter dem vara som de är, finast så!

Kram Gunilla

MirandaMaräng sa...

Så roligt att du vann auktionen!
Det lönar sig att vänta tills det rätta dyker upp!
Ha en fin torsdag!
Kram

Vit Hortensia sa...

Men oj, var de så smutsiga att de behövde en rejäl såpskurning :-) De blir säkert jättefina i ditt hem.....kanske tillsammans med det gamla slagbordet? Så roligt att skapa nytt av gammalt....när nu stolarna blir rena och fina! Kramar
Birgitta

annika sa...

En härlig känsla när det som man har tänkt och väntat på dyker upp och man blir ägare till det. Leksandstolen är alltid fin.
Kram kram till dig
annika