20 augusti 2021

Den som längtat...


 ... får lön för mödan för NU har Håkan Nesser kommit ut med en ny bok!

Schack under vulkanen heter den, en historia som kommissarie Gunnar Barbarotti och hans kollega och sambo Eva Backman blir indragna i. Inte ens baksidestexten har jag läst. Har dock sett på Instagram från andra Nesserälskare att den är bra men jag vill bilda mig en egen uppfattning. Är man ett Nesser-fan så är man!


Mer vet jag inte för jag suger på karamellen och får inte börja läsa än. Belönar mig efter      fredagshandling och städning. Ska torka golven också först. Men sen så... wiii!

Lyckliga mig som har den oläst!

Ha en trevlig helg ni också.

Uppdatering: Klockan är 16:55, det är fortfarande fredag, jag har läst drygt hundra sidor och är hänförd och fångad... kan inte sluta!

Ps. Fick ett tips om att min loppade ljusstake i förra inlägget skulle kunna vara en Skatelövsljusstake. De påminner om varandra men är inte lika. Men tack för tipset, anonym! Nån annan som vet?

5 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Jag har faktiskt aldrig läst Nesser. Har lånat till Maken i sommar, men den sista läste han inte ens. Detta var gamla böcker, så nyare är kanske bättre?

Mamma C sa...

Vilken bra fredagsbelöning efter städningen.
Ha en fin helg.
Kram Carin

Vit Hortensia sa...

Jag sträckläste hela Barbarottiserien efter ett tips från dig, utom "Den sorgsne buss chauffören från Alster". Den har jag inte läst än. Efter att jag hade läst serien lämnade jag den till vår granne så nu läser hon den och tycker den är så bra :-) Ska genast skriva upp även den senaste boken!
Kram och ha en mysig läskväll!
Birgitta

lisashus sa...

Jag har inte läst Nesser, men det känns ju lockande nu när du talar så gott om denna bok. Hoppas att du inte blir besviken - det blir du säkert inte!
Lycka till med både handling, städning och belöningen sen!
Kram
Lisa

HWIT BLOGG sa...

Lite så känner jag för olästa böcker också! Längtan! Bra boktips och den ska jag köpa...behöver lite skön höstläsning nu.
Ha en fin lördag och LÄS!!!
Kram från Titti