17 september 2021

Det enklaste


 Det har väl inte undgått någon att det enklaste alltid har tilltalat mig.

Några gamla korgar i rad på väggen...


... spretiga grenar i ett krus...

... små torkade rönnbärsklasar i ett tråg...


... eller tre torra kvistar från den ljuva höstsyrenen. Tycker mycket om de små enkla sakerna.

Jag behöver inte köpa nytt för att må bra... jag är tycker om det jag har. Även om jag också unnar mig ett nytt kuddfodral emellanåt. Men det är sakerna man kan plocka in från naturen som ger mig mest. Snart lägger jag fram kottar och fina stenar. Tänder ett ljus och njuter av de allt mörkare kvällarna. Jag tycker om den här tiden.

Nu njuuuter vi av helgen!

Ps... tack för att ni också gillade min hängselklänning!

6 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Du lyckas också göra det så hemtrevligt!

Mamma C sa...

I det enkla bor det vackra som Ernst myntade.
Ha en fin fredag.
Kram Carin

Vit Hortensia sa...

Korgen på din första bild är bara så vacker! Önskar ibland att jag kunde hålla vårt hem lite mer avskalat och enkelt, att ett krus med grenar kunde få vara i ensamt majestät i ett fönster, men jag plockar alltid in lite mer saker efter hand. Kan liksom inte låta bli att skapa stilleben av olika slag :-) Börjar snegla på vacker mossa, kottar och grenar för snart är det dags för roligt höst/vinterpyntande. Ha en fin fredag och varm kram till dig!
Birgitta

Villa Ryttarängen sa...

Man kan hitta de allra vackraste sakerna i naturen tycker jag. En flätad korg på väggen var väldigt fint ja eller tre. Kraaaam Pia

lisashus sa...

Det enkla är alltid vackrast och du har verkligen förmågan att att få till det på ett fint sätt! Så vackert allt blir i sin enkelhet och korgarna på väggen, de spretiga grenarna - så vackert!
Ja, en härlig tid nu!
Kram
Lisa

HWIT BLOGG sa...

Samma här! Det där enkla tilltalar mig mer och mer...en kvist, en vacker detalj..korgarna på väggen gillade jag verkligen! Snyggt!
Ha nu en fin lördag.
Kram från Titti och ett grått Öland