15 december 2021

Prinsessan Iris


En vanlig tvättkorg, fylld med tvätt. Kan man tro.


Hahaha... en kattkorg har det blivit! Bäst är det om det är lagom med tvätt så hon får plats. En av prinsessan Iris alla självvalda sovplatser.


Men nummer ett är liggplatsen på toppen av klätterträdet, en och en halv meter upp och med utsikt över kungariket... eller snarare prinsessriket. Hon ser även ut genom burspråket och det som händer i parken nedanför och i lufthavet över hustaken mitt emot.  


Iris har en stark vilja och bestämda åsikter om det mesta. Och jag böjer mig nådigt för prinsessans önskemål. Kan inte sluta förundras över hur en katt kan bestämma... helt och fullt. Personal och ödmjuk underställd tjänare är vad jag är. Och jag är det med glädje för mer underbar, mjuk och gosig sambo finns inte.

Kram på er!

5 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Där har du mött din överman! Ha en härlig onsdag!

Rosor och ruiner sa...

Hahah, hög igenkänning på allt! Personal är vad man är, och det med glädje!! Och en korg är alltid en kattkorg, oavsett vad man köpt den till... ;)
Hon är ju så himla fin Iris!! Tack för namnförslag på de små!

Kram Gunilla

Vit Hortensia sa...

Så klart har en vacker prinsessa sin egen personalstab :-) Önskar er båda en riktigt bra dag!
Kram Birgitta

Mamma C sa...

Hahaha, ja ibland smälter man för sina fina fyrbenta vänner. Och vem skulle inte göra det om man hade en Iris som sambo 😉.
Kram Carin

lisashus sa...

Känner så väl igen detta! Katter kan verkligen ta över och bestämma hur de vill ha det! Svårt att motstå en sån prinsessa! Hon är verkligen helt ljuvlig! Kan tro att hon är ett angenämt sällskap!
Kramar till er!
Lisa