12 januari 2023

Tråkig torsdag


En så tråkig torsdag det är! Sörjigt, vått och halt ute. Det går inte att gå ut om man inte vill bryta ben eller armar av sig. Det småregnar och snön är snart borta. Allt är smutsigt. Inte är det roligare inne. Jag stickar, dricker kaffe och tittar på... skidskytte. Som jag är noll intresserad av. Suck.

Tur det är en ny dag i morgon!

8 kommentarer:

Villa Ryttarängen sa...

Ja fy tusan vilket väder. Likadant här. Men skidskytte som är så spännande. Jag jobbade idag så jag missade det. Sticka är väl lite kul ändå eller? Kraaam Pia

Anonym sa...

Här är inte halt, men det ösregnar. God kväll! Eval8

Hélène sa...

Bonsoir Eva-Mari,

Oui, il y a des jours comme ça, gris, tristes, ennuyeux. On ne sait pas trop ce que l'on a envie de faire. Un rayon de soleil et hop ! cela va mieux, mais le soleil se fait rare en ce moment chez nous et chez vous aussi je suppose.

Bonne soirée
Kram Hélène

Mamma C sa...

Jag har inget trist väder här hos mig 😃 varken regn eller halt någonstans 😉.
Skidskytte är inte så himla kul att sitta och se på.
Kram Carin

Vit Hortensia sa...

Dystert, grått och blött är det hos oss också och vår gårdsplan är som en enda lervälling. Inte kul alls, men det hjälper inte ett endaste dugg att gnälla så jag skippade promenaden idag och läste inspirerande heminredningstidningar istället. Nu är jag full av idéer och vill åka på loppis för att leta nya (gamla) saker :-)
Önskar dig en bättre dag i morgon! KRAM
Birgitta

Rosor och ruiner sa...

Nej, det lät inget vidare! Men en söt kaffemugg har du i alla fall!
Kram Gunilla

Anonym sa...

Det ser så härligt ditt sticke. Färgen och mosstickniningen. Vad ska det bli

lisashus sa...

Visst är det en himla trist tid nu och vädret gör det ju inte bättre. Likadant här grått, lerigt och smutsiga snöhögar kvar. Idag kom äntligen solen fram några timmar efter morgonens regn.
Vi får trösta oss med att det ändå blir liiiite ljusare vare dag!
Ha en fin fredag och helg!
Kramar
Lisa