3 februari 2014

Livet går vidare...


Ja, livet går vidare utan den lille hunden men jag känner att jag tappat stinget. Därför tar jag en liten paus från bloggen ett tag...

Tack för alla styrkekramar och fina ord. Ni är så snälla!

Ha det så gott.

25 kommentarer:

Solglittret sa...

Är så ledsen för din skull...det är ju så svårt att mista ett kärt djur :( Jag beklagar och känner med dig vännen <3

Ta en paus du, och du vet att vi alla läsare finns kvar här ute och tänker på dig.

Ta hand om dig nu vännen <3

Stor, varm, tröstekram från Lollo

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Nei , men huff da , det var trist ... tenker på deg og håper at det snart går bedre ! Jeg håper ikke at du blir lei deg når jeg sier dette , for ingen er jo som søte lille Nisse , men det er mange hunder der ute som ville fått det fint hos deg .Det blir så veldig trist når hunden blir borte . Jeg synes til og med at jeg har hørt hundeføttene som har tasset over gulvet , etter at de er borte. Jeg håper at du får deg en ny liten firbent venn snart ! Ønsker deg alt godt og jeg venter veldig på deg og håper ikke at bloggpausen blir lang . God klem til deg .

Skaparglädje sa...

Ta den paus du behöver. Jag vet hur det känns. Kram!

Felix sa...

Ta hand om dig! Ibland behöver man pausa ett tag. Jag väntar och hoppas att du snart är tillbaka här.

Kram
Elisabet

Ett ögonblick sa...

Men, snälla lilla Du...så ledsen jag blir. Jag vet inte vad jag ska skriva...jag vet hur det känns och har själv allt för många gånger sagt farväl till djur som jag haft. Den tomhet och saknad man känner, den är snudd på olidlig, alla små saker som var så självklara, saknar man, de glada tillropen när man kommer hem...ja hjälp, det är förfärligt. Så samtidigt så måste man tänka vad som var bäst för lilla vovven och på allt det roliga man har haft ihop... men det är svårt att vara sund i tanken. Efter det att jag sagt farväl till min leonberger Maja, var jag otröstlig länge men så fick jag en bok av mina döttrar som jag läste... och där stod så kloka ord så jag kan rekommendera den varmt "Att förlora en hund" av Mickie Gustafson. Tillåt dig att sörja, var ledsen, var arg, var glad, allt är tillåtet!!
Jag tänker på Dig och du får gärna skriva till mig om jag kan vara till hjälp eller tröst. Ibland kan det vara skönt att bara få skriva av sig.
Var rädd om Dig!!
Massor med kramar!!
lisa

Blogga när Du känner att det känns rätt för dig, vi finns alla kvar här utanför.

lisashus sa...

Så oerhört tråkigt för dej, men jag förstår dej också - allt måste få ta sin tid. Hoppas innerligt att du hittar nya krafter och inspiration i takt med att ljuset återvänder och förhoppningsvis livsandarna också!
Varma kramar
Lisa

Meta sa...

Så är det bara ibland och det är tillåtet att ta en paus. Lova att du kommer igen när våren spirar, då känns det säkert bättre.Det blir ett tomrum här i listan tills dess
Ha en fin tid och sköt om dig Kramar Meta

Vardag och flärd sa...

Vännen, sorgen kan man inte göra något åt, den finns där under en tid, så småningom bleknar sorgen och man minns med glädje istället. Ta en paus och försök finna något trevligt att tänka på emellanåt.
Varmkramar till dig!
Eva

På Selmas gata sa...

Jag beklagar verkligen förlusten, att förlora en hund är verkligen som att förlora en värdefull familjemedlem:-( Det absolut värsta med att ha hund är avskedet... Jättefin var han, och det blir så extremt tomt! Stor kram!/tanja

Lena sa...

Sköt om dig och välkommen åter!!!!
KRAM Lena

Vform sa...

Javisst går livet vidare ... om än det känns tungt ibland!
Tur att vi går mot en ljusare tid och kanske tankarna skingras på vårpromenaden!
Sköt om dig!
Kram Vivan

Ezter sa...

Du vet att vi finns här, redo att stötta! Kram!

Anonym sa...

Otroligt tråkigt. Du får ta den tid du behöver och hoppas att du orkar återkomma när tiden är mogen.
Stor kram
AC

annika sa...

Stanna upp ett tag tills du är klar.
Hörde ett kinesiskt uttryck : Man kan inte hindra sorgens fåglar att flyga över ens huvud men man kan hindra dem från att bygga bo där.
Tror att man då ska stanna upp för att bli redo att gå vidare sen med sina minnen.
Var rädd om dig fina tjej!

Kram
annika

Melody and M.E sa...

Men kära vän, så tråkigt och sorgligt.
Fina lilla Nisse, vilken förlust för Er! Jag förstår att du vill ha paus från bloggen. När min lilla Bichon frisé somnat in, ville jag ha paus från allt under en lång tid. Man måste låta sorgen få sin tid.
Massor av kramar
M.E

Winkel's Crazy Ideas sa...

Varme klemmer går til deg som har mistet din lille venn, de betyr så mye disse dyrene våre. Så heldig Nisse var, som fikk bo hos deg og ha det så godt. Alt godt ønskes deg, fra Pam

Eleonora sa...

Tag en paus min vän och tänk bara på allt det roliga och mysiga som ni hade tillsammans. Stor kram
Eleonora

Mycket annat & lite betong sa...

Åh, Eva-Mari så ledsen jag blir. Lilla söta Nisse!
Jag vet ju hur hemskt och tomt det blir.
Så skönt ändå att du hann ha honom boende hos dig en tid.

Kramar från AgnetaRosa i huset i vitt sa...

Stor kram till dig...när man haft hund själv så vet man så hemskt det är att mista den .. miste våran för 8 år sen och saknar honom ännu ibland
ta hand om dig

kram Rosa

Huset bakom lindarna sa...

Jag vet hur det är, men man förstår nog inte hur ledsen man blir om man inte varit med om det själv. Jag minns en katt jag hade när jag var tio år, jag grät ibland efter flera månader bara jag tänkte på honom.
Kramar från Finas mammis

Livsnjutaren sa...

Kära Eva-Mari, låt sorgen ta den tid den behöver, låt den slita och riva i dig, låt den skrika och gråta, låt den jämra sig. Låt den sedan läka dig hel igen, låt den ge dig alla minnen tillbaka, alla ögonblick. En dag ska du inte längre säga med sorg att din fine vän är död utan med glädje tänka att han har levat. Till den dagen kommer väntar vi här på dig. Ta hand om dig!
Stor kram

Snäckskalsdalen. sa...

Neeejj, vad läser jag. Lilla vovven, åååå, jag vet så väl hur det känns, och man hör dom och man ser dom och dom finns där, fast dom inte gör det. Det är som om någon gör tusen nålar i ens hjärta.......
Stora kramar
Agneta

Elzie sa...

Åh vad trist. Känner med dig. Ta igen dig från bloggen en tid och kom tillbaka när du känner för det.
Kram Elzie

bakom berget sa...

Jag kommer att sakna dig, men jag väntar här tills du kommer tillbaka.
Känner så varmt med dig min vän.

Kram Åsa.

Isas Trädgård sa...

Hej Eva-Mari !

Skickar många varma tankar och styrkekramar till dig och hoppas du snart är tillbaka på bloggen igen !
Förstår att du behöver en paus för att ta hand om dig själv och hämta ny kraft och få sörja att Nisse inte finns med dig längre.
KRAM/Isa