19 september 2014

En sån märkvärdighet... och utlottning


När jag i maj förra året startade den här bloggen kunde jag aldrig drömma om att det efter så kort tid är så många som besöker den, besöksräknaren visade 100.000 för några dar sen! Hundratusen... jag hisnar!! Visst hade jag många besökare av min förra mer lantlivsrelaterade blogg Vårt röda hus, men när jag nu flyttade till lägenhet i stan så trodde jag att många läsare skulle tappa intresset. Men hej vad jag bedrog mig! Jag är så tacksam att mina vardagliga solstrimmor kan glädja så många... en drivkraft att fortsätta blogga så god som någon!


Därför tänkte jag fira denna märkvärdighet med att lotta ut några pocketböcker till er, böcker som finns i min bokhylla och som jag läst med glädje och som berört mig på olika sätt. Säkert är jag inte ensam om att tycka så.

Enkelt att delta, skriv en kommentar, eller om ni inte har ett konto, skicka ett mejl. Jag drar 3 vinnare, en av varje titel. Det enda du behöver göra för att få en lott är att skriva vilken bok du skulle vilja vinna. Utlottningen pågår till 26 september och vinnarna presenteras dagen efter. Vill du länka med en av bilderna på din blogg så är jag glad men det är inget krav.


Tack för att du är en av mina vänner... för det är precis så jag känner! Och så hoppas jag att just du vinner...

Ha det gott!

Ps... Böckerna är nyinköpta, mina egna kommer fortfarande att stå kvar i bokhyllan!

21 kommentarer:

Ezter sa...

Jag tycker du känns som en vän :)
JAg tror vi är många som gillar ditt sätt att skriva, att göra små underverk av det enkla, att njuta i vardagen liksom!
"Livet efter dig" har Äldsta sagt åt mig att läsa, så då hade jag valt den, om jag vann :) De andra är säkert också bra!

Skaparglädje sa...

JAg följer med glädje din blogg...om jag vinner väljer jag "Än finns det hopp"
Passar på och önskar dig en trevlig helg!

Vardag och flärd sa...

Grattis till så många läsare! Jag läser din blogg för det finns värme, förnöjsamhet och glädje över vardagens händelser - och även festligheter. Bloggen känns personlig utan att veta vem du är.
Jag vill gärna vara med i tävlingen och Karin Wahlbergs bok skulle jag gärna vilja vinna.
Uppskattar att du lottar ut dina lästa böcker, det är återvinning!
Ha en alldeles underbar helg, vännen!
Kramar Eva

Vform sa...

Hej du fina!
Jovisst läser jag din blogg så snart det dyker upp ett nytt inlägg från dig :)
Jag vill också vara med och tävla om Karin Wahlbergs bok!
TACK och ha en god fortsättning på fredagskvällen och helgen!
Kram Vivan

lisashus sa...

Varmt GRATTIS till alla besökare! Du har en så mysig blogg och säkert är det många som känner igen sej, och som också bor i lägenhet! Jag har upplevt lite liknande fenomen! Helt otroligt är det!
Självklart vill jag vara med i din utlottning och länkar gärna! Jag skulle nog uppskatta boken med titeln: "Än finns det hopp". Den tilltalar mej sådär direkt!
Ha en jätteskön helg!
Kramar
Lisa

Villa Ryttarängen sa...

Vad roligt att du ar så många läsare på din fina blogg. Nesser är nog min typ av bok..
Kraaam Pia

G:a Affären sa...

Grattis till alla dina besök! Du har verkligen en trivsam blogg, och så har jag ju haft nöjet att träffa dig i verkliga livet.
Håkan Nesser skulle göra livet mer spännande!

Kramar till dig min vän!
Cia

Cajsas Faster sa...

Det var längesen, är sällan inne i Blogglandia, men så lägligt med en utlottning;)
Om jag får vara fast jag inte är hos dej så ofta längre skulle jag gärna läsa LIvet efter dig!

Njut av höstsolen, Kram marie

Anneli sa...

Inte alls konstigt att du har så många besökare, en mycket fin blogg har du!

Ger dig friheten att välja mellan Nesser och Wahlbergs bok om jag skulle vinna.
"Livet efter dig" har jag precis läst............underbar bok!

Kram till dig,
Anneli

Isas Trädgård sa...

Grattis Eva-Mari till alla läsare !
Älskar din blogg och ditt sätt att skriva och förmedla tankar, känslor och guldkant på tillvaron.

"Livet efter dig" är en fantastisk bok som jag läst flera ggr i sommar. Kan rekommendera "Sophies val" också av samma författare, så jag väljer "Än finns det hopp" och hoppas på tur.

Ha det så gott !
Kram från vännen Isa

Snäckskalsdalen. sa...

Gratulerar till alla besökare! Visst är det kul och klart att alla hängt med hit till Solstrimmornas rike! Och säkert har det tillkommit fler också!
Och vet du, jag minns jätteväl när din förra blogg försvann. Och den kom aldrig tillbaka? Ja, det är så det kan gå om man förivrar sig, oj, så många gånger jag raderat något för fort, men hittills inte bloggen min....men vänta bara, det kan vara en tidsfråga.

Så roligt med bokutlottning! Jag säger som som att vilken bok som helst skulle jag uppskatta att vinna, UTOM Jojos bok, för den har jag läst!

Stora kramar
Agneta

Anna-Maria sa...

Åh det var verkligen nåt att fira! Jag skulle välja "Livet efter dig" den lär ska vara bra! Jag kommer att fortsätta att kika in här, men jag är inten så duktig på att kommentera...

Meta sa...

Vad härligt och vad glad jag blir av att du får så många läsare jag trivs så bra hos dig. Böcker är inte det jag läser så mycket av men Nesser kan ju vara en bra bok att fördjupa sig i.
Önskar dig en glad och skön vecka
Kram Meta

Black Iris sa...

Grattis till de 100000 besökarna.. Ja , skulle jag vinna väljer jag Livet efter dig..

Kram Maidi

Margareta sa...

Din blogg är så hemtrevlig och inspirerande.Grattis till många besökare.Så trevligt att du lottar ut böcker.Om jag skulle bli en vinnare ,tar jag tacksamt emot vilken bok som helst.Om jag ändå ska välja en.. Livet efter dig.

Kram från bloggvännen Margareta

Huset bakom lindarna sa...

Klart att jag vill vara med i din fina utlottning! Och grattis till alla besök, det är ju sådant som inspirerar en till att fortsätta blogga!
Kram/Finas mammis

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Ååå jeg vil bli med !!! Livet efter deg , den boken fikk jeg lyst til å lese , så kanskje jeg er heldig å vinner den :) Klart du har mange lesere , du er jo så god på dette her og det føles som at jeg kjenner deg og jeg ser alltid frem mot dine innlegg . Jeg skal prøve å linke til din blogg . Klem klem

Jord under naglarna sa...

Grattis till alla besökare på din fina blogg!

Jag har läst två av böckerna, båda mycket bra, så jag väljer Karin Wahlbergs bok. Jag har läst henne tidigare, men inte denna. Hoppas på tur!

Blommiga Rutan sa...

Hej!
Grattis ! Så roligt med så många läsare! Men inte konstigt alls, din blogg är så fin och så mysig att kika in på. Men!!! Inte slutar vi läsa för att du bytt boende ! Hur kunde du tro något sånt?!
Vilken fin utlottning! Ska inte delta, har nämligen alla tre böckerna. Tre mycket bra böcker.
Kramar Anncathrine

Rosor och ruiner sa...

Grattis till så många läsare/vänner! Inte konstigt alls, du känns så trevlig, du går genom dataskärmen (kan man säga så...*ler*)! Du känns också som en vän!

Jag skulle kommentera här sist jag var inne, men då kom det annat i mellan.. ja ja, jag skriver lite så här i sista stund, men jag har ju redan fått en bok av dig en gång (skriven av dig jag är så glad över den!), så det är ju iofs bättre att någon annan får vinna denna gång! Jag hade tänkt skriva Nessers bok (för Livet efter dig har jag redan läst - kanonbra!! och Nesser har jag aldrig läst) men men... åh vad jag svammlar, grattis igen i alla fall!

Kram Gunilla

Lena sa...

Grattis till så många besökare! Förstår varför du har så många...;-)
Gillar verkligen din blogg!
Har missat utlottningen. Är gärna med, om det inte är för sent!
"Livet efter dig" verkar intressant!
Ha det gott!
Kram Lena