12 september 2014

Just nu...

Inte bara i sovrummet utan också på låga bokhyllan i vardagsrummet har jag en ikon. Den samsas bra med den nu något föråldrade björkriskransen och med Virginia Wolf, ja så heter hunden jag köpte förra året från Oscar & Clothilde. Läs här vilket fynd jag gjorde då. Jag gillar förändring i inredningen och för att inte tröttna så flyttar jag runt allt efter humör.


Nej, det behövs inte särskilt mycket för att jag ska bli extra glad. Det räcker med vetskapen att jag har putsat två fönster! Det absolut värsta hushållsarbete jag vet. Nu är det bara fem fönster kvar...

Hösten börjar smyga sig på och just nu ligger dimman tät. Men vilka fina dagar vi haft! Idag ska jag mysa med treåriga barnbarnet Max och vi ska göra nåt han inte är van vid... vi ska åka buss! Ibland kan det lilla bli riktigt stort!

9 kommentarer:

Ezter sa...

Då hoppas jag att ni får en trevlig bussresa :) Minns när mina två äldsta var 3-4 år. Vi tog tåget till grannstaden. Vilken upplevelse!

Villa Ryttarängen sa...

Vad trevligt med en liten busstur. Det behöver inte vara mer än så. När mina barn var små så åkte vi till "moster" i stora stan och vi åkte rulltrappa, det var en höjdare. Ha en fin helg. Kraaam Pia

Meta sa...

Precis det att göra sånt som man inte gör så ofta det är ju det vi mormor och farmor är till för.
Ha en härlig dag
Kram Meta

Vardag och flärd sa...

Jag håller med dig om fönsterputsning, det är absolut det tråkigaste som finns (och nästa dag kan det vara ogjort arbete)!
Alla barn åker inte buss idag, min lilla Julia tog jag med på en busstur när hon var 2,5 år, hon tyckte det var så spännande, och ännu roligare är det säkert för henne nu när hon är lite större. Hoppas du och barnbarnet får en trevlig busstur!
Jag önskar dig en riktigt fin helg!
Kramar Eva

lisashus sa...

Vackert med björkriskransar, har också min kvar på balkongen.

Den hunden är jättefin och kul när man flyttar runt och ändrar ibland, så gör jag också.
Lite mera inspirerande med inredning nu när hösten börjar krypa på.

Det låter som om du får en härlig helg!
Kram
Lisa

Ett ögonblick sa...

Viket vackert, lugnt stilleben. Förändringar i inredningen är alltid kul och speciellt när man kan flytta om saker så det känns nytt, utan att ha kostat en massa pengar.
Hoppas ni hade en trevlig busstur, Du och lilla barnbarnet.

Självputsande fönster... att ingen kommit på det.

Jag önskar Dig en fin helg!!
kramlisa

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vad spännande att åka buss när man inte gjort det så många gånger i sitt liv. Du har så fint på din hylla och små förändringar kan bli helt nytt.
Kram,
Regina

A House With A View sa...

Tack snälla för din fina kommentar hos mig, vad glad jag blev <3

Och som vanligt inbjudande att kika in här hos dig! Vackert dekorerat på bokhyllan. Håller med, det enklaste och billigaste knepet att förändra är att flytta runt ting man redan har.

Låter kul med bussplanerna. Förstår att det är ett helt äventyr för en liten kille :) Myyyycket roligare än att tvätta fönster, fniss :)

Kramizar aka

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Du har det så koselig !!! Jeg elsker sånne små Jesus bilder eller med kristne motiver , de er så trygge og fine . Klem