18 september 2015

Redo


Maja som är intresserad av allt lämnar lådan med ljus helt ifred. Skönt, eftersom de ligger i hennes höjd under soffbordet.


Mörkret smyger sig på och det gäller att ladda med ljus, att vara redo. Jag tycker om den här tiden också. Lugnet och myset inomhus, att kunna skriva med gott samvete och få kura under filten när regnet smattrar på rutan. Och i parken utanför börjar träden glöda. Så vackra!

Känner mig så glad... tack alla godingar för att ni röstade så fint på min blogg... Jag vann nästan, blev god tvåa med 130 röster i tävlingen om veckans blogg på Besökstoppen! Grattis till Pangsippan som vann med 144 röster!

Idag får jag låna Max och vi ska leka fyraårslekar hela dagen. Ha en fin dag ni också!

12 kommentarer:

Annica sa...

Stort GRATTIS till andraplatsen!!!
Nu är det verkligen dax att fylla på ljusförråden, mitt är helt plötsligt rysligt tomt... Dags att bege sig till stora möbelvaruhuset. ;)
Trevlig helg!
/Annica

Merja sa...

Grattis, va kul:) Har också laddat upp med ljus. Kvällarna har blivit mörkare och här har det redan eldats både på ljus och i kamin.
Nu väntar jag på att det ska sluta regna så jag kan ta mig ner till Lindemarken...hittar säkert nya blommor att ta med mig hem;)
Trevlig helg!

Ezter sa...

Så roligt att du kom på andra plats!!! Välförtjänt!

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Ja men andre plass er ikke gæernt , gratulerer ! Så koselige bilder av den fiiine gammle trekassen , som det passer så godt med noen fine lys oppi ! Her har vesle-store Bertil funnet ut at han rekker opp til kjøkkenbenken og kan stjele både mat og alle ting som kan tygges i stykker , dessverre. I morgen skal vi til Sverige for å kikke på hytter , det blir spennende. God helg ! Klem

Meta sa...

Grattis till det då, man kan inte alltid vinna.Ljus ja det hamstrar jag på Ikea och värmer upp min veranda på kvällarna med så mysigt det är speciellt när man kommer utifrån. Det är tur di inte har fåglar som flyger de älskar värmeljusen från Ikea.
Ha det gott
Kram Meta

lisashus sa...

Ja, nu gäller det att ladda med ljus igen! Vilken praktisk och fin låda du har där och vilken tur att Maja inte är intresserad av just den! :) Kan tro att du får tänka till både här och där när det gäller henne!
Grattis till den goda tvåan! Du vann ju nästan i alla fall! Så kul!
Visst är det skönt med lite ruggväder också och man kan vara inne med gott samvete, tänker jag som har torpet som pockar på så snart solen lyser! :)
Ha en härlig fredag!
kramar
LIsa

House and Garden by Bia sa...

En andra plats är inte fy skam....jag röstade också på dej, bara så att du vet, hihi....ha en fin helg nu!!
Kram bia

Vardag och flärd sa...

Grattis till andraplatsen! Detta innebär ju att fler hittar till din trivsamma blogg.
Maja gillar nog inte doften av stearin. Men vi gillar stearinljus under höst och vinter. Jag älskar denna tiden när man kan mysa riktigt inne och utomhus känns naturen så påtaglig - jag vet inte hur jag ska beskriva den känslan men den är stark.
Hoppas du får en trivsam helg!
Kramar Eva

Winkel's Crazy Ideas sa...

Gratulerer med andreplassen! Så gøy - roligt. Ha en flott helg, alt godt, Pam i Norge

Eleonora sa...

Synd att du inte vann men god 2:a är inte så dumt.
Nu är det verkligen höst. Skönt att du har laddat upp med ljus i olika former så att du kan tända riktigt många.

Jag har varit på målarkursen igen och det är så roligt och jag tycker att jag får lära mig så mycket. Enda elever var jag och det beror på att lärarinnan och jag har ungefär samma förflutna i liten småländsk stad och därför har mycket att prata om. Specialinfo om målningen alltså - toppen.

Trevlig helg - oj va roligt att få bli 4 år igen.
Eleonora

Helena sa...

Så fint och dekorativt du gjort med ljusen i den vackra trälådan. Det gav inspiration. Grattis till andra plats. Jag måste fråga (har bara haft bloggen sedan i våras) - vad är Besökstoppen? Önskar dig en fin helg!/Kram

Blommiga Rutan sa...

Hej!
Grattis till andra platsen, inte så dumt !
Nu får du säkert massor av nya besökare till din fina blogg.
Ja, jag tycker också mycket om den här tiden, vilsamt på något sätt, precis som du säger.
Kram Anncathrine