8 februari 2016

Ny matta och ännu mer citrus!


Tänk att det hamnade nya kuddar i soffan med färger som påminner om både grape och apelsin! Inte alls färger som naturfärgade jag faller för i första hand! Men soffhörnan fordrade lite färg efter gårdagens besök på Ikea.


Ett spontanbesök tillsammans med dotter Åsa som resulterade i att jag köpte ullmattan som jag funderat på i flera år! Det har inte varit prio ett... men nu blev det det! Jag som är så petig med färger blev nöjd med mattan med de varma färgerna. Mustig men ändå inte skrikig. Och äntligen har jag nu en stor matta som hela gruppen får plats på. 


Kuddarna kommer från Åhléns och hade ett perfekt erbjudande... tag två för 249:-! Jag bli så glad när jag ser dem, mina citruskuddar... kuddar kan också ge en vitaminkick!

Ha en fin och glad vecka!

19 kommentarer:

Meta sa...

Men så bra det blev. Blev full i skratt för precis såna kuddar har jag haft för länge sedan( när de färgerna var poppis ett ta) i manchester också.En riktig "dalamatta" kan man nästan säga.När vi bodde där hade vi mycket av den färgskalan. Tror att det är lite betingat var man bor vilka färger man bestämmer sig för.Nu gör det inget om det är visset väder hos dig för där lyser det fint ändå Njut
Ha nu en skön vecka
Kram Meta

Rosor och ruiner sa...

Klart du behövde nya kuddar också! Passar ju perfekt till mattan, det är snyggt när man tar upp någon färg i mattan på kuddar eller nåt annat , blir mer harmoniskt då! Verkar ju finnas flera färger i mattan, så du kan variera med kuddar...*blink, blink* Snyggt också med stora mattor tycker jag!

Kram Gunilla

Huset bakom lindarna sa...

Helt klart en matt som man inte kunde motstå och kuddarna ligger ju där i soffan som färgstarka praliner!
Köp i min smak!
Behövs färg i gråvädret!
Kram/Finas mammis

Ezter sa...

Så fint det blev!

House and Garden by Bia sa...

Blev jättefint !....skulle inte kunna vara utan mattor...det gör så mycket för helhets intrycket ;))...den oranga kudden har jag också, men just nu ligger den i ett skåp...passar liksom inte så bra med turkosa färger , hihi...
Må så gott !
Kram

Erikslundsliv sa...

Så fint med härliga färger! Det lyser verkligen upp! Mattan är underbar och så fint med en stor där alla möbler får plats. Snart kommer jag och tittar lite mer i ditt mysiga hem!
Ha det fint!
Kram, Ann

Elzie sa...

Vilken snygg matta. Perfekt i färgerna, tycker jag. Snygga och prisvärda kuddar också.
Ha en fin kväll.
Kram Elzie

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Hehh jeg tror at det er samme matte /teppe som jeg har sett på nettet og som jeg tenker å kjøpe til huset i Sverige, for det er så fiiint ! Det er noe med , ferdig med jul , vinter inn med vår tror jeg , for jeg har så lyst på noen gule puter som jeg har sett på Kremmerhuset og de er også så fine...lyser opp ! Fin ny uke til deg og ! Klem

Isas Trädgård sa...

Så fint det blev, varmt och ombonat.
Kuddarna blev verkligen pricken över i och vilken härlig ullmatta.
Nu får du njuta i ditt "nya" vardagsrum !
Ha det så gott !
Kram/Isa

Villa Ryttarängen sa...

Jättefint och ombonat. varma färger men ändå inte skrikigt. ja ibland så händer det att man blir så där toknöjd. Kraaam Pia

Vardag och flärd sa...

Vilken fin matta, varma härliga färger! Och kuddarna till soffan piggar upp! Visst är det roligt med lite färger igen, ögat söker ofta något som utmärker sig.
Ha en fin vecka, vännen!
Kramar Eva

Unknown sa...

Mattan och kuddarna passar ju som handen i handsken tillsammans... snyggt! :-)

Kraam Therese

G:a Affären sa...

Mattan är jättefin och en sådan som man aldrig tröttnar på.
Och tavlan ovanför soffan går lite i samma varma färgtoner.
Skönt också med ull och storleken! Och kuddar som livar upp är alltid kul.

Ha det gott!
Kramar /Cia

Vitt hus med svarta knutar sa...

Det blev jättefint med kuddarna och mattan, man är ju sugen på färg nu, det blir som en vitaminkick.
Kram,
Regina

lisashus sa...

Det känns alltid lite upplyftande med något nytt hemma, särskilt inför en ny årstid! Kuddarna lyser verkligen upp i soffhörnan och mattan är verkligen jättehärlig med sina dova färger!
Kul när man hittar det man vill ha också - Ikea kan ju annars göra att man blir lite yr i mössan av alla intryck, så är det i alla fall för mej! :)
Kram
Lisa

Blommiga Rutan sa...

Hej!

Så fint det blev, så ombonat och hemtrevligt. Vilken vacker matta, tänk vad det gör för mysigheten med mattor. Kuddarna är ju verkligen riktiga vitaminkickar, förstår att du blev nöjd.
Här regnar det och är grått idag,men varmt, 6 grader.
Önskar dig en skön vecka.

Kram Anncathrine

September sa...

Du har sådan talang att skapa trivsam och vacker miljö. Kram!

Min soltrappa sa...

Absolut! :)

Loppisälskare sa...

Blev ju jättefint! Har själv den mattan. Hade den i ett källarrum vi kallade biblioteket, men så kom yngste sonen på retur så nu ligger den ihoprullad. Men har kommit fram till att den ska nog få ligga under matbordet i vardagsrummet. Härligt varma färger som man blir glad av. Kuddarna passade ju finfint!
Kram / RosMarie