3 mars 2017

Tillbaka hem igenDe gamla 40-talsfåtöljerna har bott hos dotter Anna i 15 år. Mesta tiden i hennes förråd. Jag ropade in dem på auktion och klädde om dem för länge sen. Nu har de kommit tillbaka till mig.


Jag gillar dem och tycker de passar framför bokhyllorna. De behöver omvårdnad, både under och över. Men inte just nu. Jag tycker om dem precis som de är. Sköna är de att sitta i också. Den stora klumpiga fåtöljen med fotpall sålde jag på Blocket utan saknad. Och den gladde familjen som köpte den. Hurra för Blocket!

God helg önskar jag er!

13 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Perfekta där ju!

Meta sa...

Dom är ju jättefina och så nätta att det ser inte alls trångt ut. Fram för det gamla.Ett bra val att sälja den andra
Kul när det faller på plats och man kan njuta, där kan du sitta och läsa ruggiga kvällar.
Ha det gott
Kram Meta

Agneta Tellander sa...

Härligt Eva- Marie. Litet nytt piggar alltid upp. Ser mysigt ut att sitta och läsa i.Bra med små fåtöljer för oss som inte är så långa☺ Trevlig Helg Kram🌷

Lena sa...

Passar perfekt där! Jättefina!
Trevlig helg!
Kram Lena

Vardag och flärd sa...

Fin design på dina fåtöljer, de passar fint in och blir inte så dominerande när platsen är begränsad. Vi har en liknande som dottern ska hämta här, de vill nu ha lättare fåtöljer istället för en av sofforna.
Önskar dig en riktigt trivsam vårhelg!
Kramar Eva

September sa...

Mycket hemtrevligt och fint är det.

Villa Ryttarängen sa...

Jättefina fåtöljer och så passande där vid bokhyllorna. Gamla klassiska saker ska man vara rädd om. Fina som dom är och jag tror du kommer göra underverk med dem så småningom. Kraaam Pia

Rost och rädisor sa...

Smäckra och vackra fåtöljer! Så skönt när man kan rotera saker, ta fram nåt man blivit sugen på igen, ta över av nån annan och skicka vidare det som passar bättre nån annan stans.
Trevlig helg
/Anette

lisashus sa...

Vilket härligt läsställe du fick framför bokhyllan! Fåtöljerna pryder verkligen sin plats och ser så nätta ut! Du har det verkligen så hemtrevligt!
Ha en fin lördag!
Kram
Lisa

lisashus sa...

Vilket härligt läsställe du fick framför bokhyllan! Fåtöljerna pryder verkligen sin plats och ser så nätta ut! Du har det verkligen så hemtrevligt!
Ha en fin lördag!
Kram
Lisa

House and Garden by Bia sa...

Hur fina som helst ! Gillar mönstret ! Lite kaxigt så där ;))
Hoppas allt är bra och ha en fin helg !
Kram

HWIT BLOGG sa...

Riktigt snyggt! Ja visst är Blocket bra, jag har massor jag skulle behöva sälja av...dålig på att ta tag i den biten bara :)
Ha en skön söndag nu!
Kram från Titti

Radka sa...

I like your room :-)
xx