13 juli 2017

Sommarlunk


Nu är det verkligen sommarlunk för min del. Vilka härliga sommardagar vi haft här, lagom varmt och lagom soligt. Det enda som inte är lagom är den envisa blåsten!

Mellan utflykter och träff med vänner tillbringar jag mycket tid på balkongen. Och jag vet inte hur många gånger jag fotat men inte lyckats. I sol och motljus är det omöjligt att få till några bilder som ger min oas rättvisa. Nåja, jag ger mig inte och försöker snart igen.


Kort inlägg idag för nu måste jag rusa, idag får balkongen vänta till eftermiddagen för nu väntar Ikea. Allt har sin tid!

Må så gott i sommaren oavsett om ditt väder inte är som mitt!

Höll på att glömma... ytterligare en novell, Vardagsvänner sökes, ligger nu inne på Mitt skriveri. Klicka här så kommer du dit.

8 kommentarer:

Villa Ryttarängen sa...

Vilken blomma va! Härlig färg. Ja tänk att det ska blåsa varenda dag. Kanske tur det så man inte svettas ihjäl. Ha det fint på IKEA Kraaam Pia

House and Garden by Bia sa...

Ha det så trevligt på Ikea...dit åker nog jag också framöver, helst om det är sånt här väder ett längre tag ! Blåst, blåst, regn och kyla, nä fy fabian...några fina dagar har vi dock haft. Hoppas verkligen värmen kommer tillbaka ! Tur vi åker till Kreta i aug.
Ha en fin dag nu !
Kram

lisashus sa...

Så härligt med din balkong och vilken maffig blomma! Jag förstår att du har mycket glädje av den! Ja, sommardagarna flyter på och jag gillar verkligen detta väder - lagom varmt, lite regn då och då, enda nackdelen är att det blåser lite väl mycket, men visst är det skönt!

IKEA, där sa du nåt - dit ska jag också någon dag har jag bestämt! Hoppas att du hittar det du söker!
Kram
Lisa

Lena sa...

Önskar dig en fortsatt skön sommar! Blåsten....ja, och här behöver vi lite regn..
Kram Lena

Vardag och flärd sa...

Ja, blåsten är envis denna sommar, det vill inte bli så där riktigt gott. Blåsten gör också att det torkar ut i markerna, vi har så väldigt torrt här. Ja ja, vi kan inte göra mycket åt vädret.
Önskar dig en fin helg med många trevligheter!
Kramar Eva

Eva-Lotta sa...

Ja, det är inte många vindstilla dagar vi haft!

HWIT BLOGG sa...

Vilken härlig sommarfärg! Solen har äntligen behagat visa sig...tack och lov!
Önskar dig en skön helg nu :)
Kram från Titti

Meta sa...

Ja du visst är det härligt nu. Blommor bara exploderar här hos mig och jag njuter precis som du gör. Vad roligt med en ny bok. Undrar om jag kommer upp och kan hämta boken hos dig. Måste nog upp till Ann när hon är tillbaka från sin semester.
Ha nu fler härliga dagar
Kram Meta