27 oktober 2017

Min kökshylla just nu


På min lilla kökshylla, som jag faktiskt byggt själv en gång i tiden, finns bara loppisfynd. En gammal järnljusstake, en ikonbild som jag verkligen tycker om, och så renfanekransen som fått komma in i värmen efter att ha suttit på ytterdörren tills nu. När den är torr luktar den inte illa längre.


Stormlyktan, korgen och flaskan är också loppisfynd. Numer går jag sällan på loppis. De här sakerna är fyndade för flera år sen men än har jag inte tröttnat på dem.

Filmen Korparna men Reine Brynolfsson var så bra som jag hoppats. Lågmäld, sorglig, vackert filmad, och otroligt bra skådespelarprestationer! Men varför måste filmer innehålla så många sexscener när de har så låg gräns som 11 år? Eller är det jag som är gammal nu? Se den, men utan barn!

En fin helg önskar jag er.

10 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Jag tycker det är jättetråkigt att filmer, serier, böcker, ja allt innehåller en massa sexscener. Vill folk se/läsa det? Inte jag!

Vardag och flärd sa...

Kul idé med en loppishylla och sakerna är fina. Jag går inte heller på loppis så ofta, tycker jag har prylar så det räcker. Renfanan är så bra att spara då den behåller färgen så fint.
Önskar dig en trivsam helg!
Kramar Eva

House and Garden by Bia sa...

Så fint på din hylla !
Går mer sällan på loppis jag med...men har ju en egen liten på gården, som jag har öppen på sommaren ett tag. Får se hur det blir till sommaren ;))
Kanske ser jag också den filmen på bio skulle nog kunna det, men alla filmerna kommer ju till slut på Tv så jag får se hur jag gör ;))
Ha en fin helg !!
Bia

Villa Ryttarängen sa...

Fina saker att vila ögonen på i köket. Jag går inte heller på loppis så ofta som förr. Tänker att jag har fullt i skåp och lådor. Hoppas att någon annan kommer få användning av allt man har samlat på sig. Ha en härlig helg nu Evamari. Kraaam Pia

Maggan sa...

Så mysigt med en hylla där du samlat dina loppisfynd det blir ett fint blickfång.Kransen av renfana är ju fortfarande jättefin.Ha det gott/Margareta

HWIT BLOGG sa...

Ska se den filmen framöver! Reine levererar alltid...
Fina loppisfynd och ja loppisar var det längesen jag besökte, har liksom tappat sugen. Ja grejer har man ju i mängder ha ha!
Ha den bästa av lördagar.
Kram Titti

Lena sa...

Så fin hylla!
Önskar dig en fortsatt fin helg och hoppas att solen lyser i Falun också!
Kram Lena

pelargon sa...

Hej!
Nu var det längesen,jag skrev något här.Men jag gläder mig åt dina bilder och ord.Alltid.
Så trevligt du har det.Mysigt där på hyllan och så ombonat med vintergardinerna i köket.
Köksbänken fixade du också till så fint.Såg att du hade nån fin bok stående på bänken."vintermat"...Är det någon bok som finns att köpa nu,eller den är gammal?
Måste nog också köpa Benny Anderssons cd.Känns som man behöver ha lite fin musik så här på höstkanten, när vinden viner och regnet smattrar.
Hoppas det går bra med ditt skriveri. Ser fram mot att få läsa den .....
Strax är det november....tänk vad tiden går

Önskar dig en fin kommande vecka!
Kram Margareta

lisashus sa...

Vilken härlig kökshylla du har, där du kan variera efter årstid och stämning! Jättefint med renfanakransen och det andra!

Nej, jag går väldigt sällan på loppis numera, snarare funderar jag över hur jag ska göra mej av med vissa saker.

Roligt att du tyckte om filmen. Den har ju fått bra kritik. Sällan jag går på bio,jag brukar vänta tills filmerna kommer på TV eller så att man kan hyra. Det ska mycket till för att man åker 5 mil i mörkret!

Trist med sexscenerna! Ja,mycket har förändrats och gränser för vad som är lämpligt verkar ibland inte existera längre.

Ha en fin start på vintertiden!
Kramar
Lisa

Meta sa...

Det är fint på din hylla. Kransen saknar jag kom på idag att jag har inte gjort mer än en krans i år. Fattar inte hur det är ställt. Får väl bli nästa år då. Loppisfynd är mysiga även om de är nya eller gamla. Ibland känns det som man har för mycket och då blir det inte av att kolla loppisarna.
Ha det gott och njut dagen hos dig
Kram Meta