7 april 2018

Medan vi väntar...


... på den där värmen som ju ska komma så får vi nöja oss att se på videkissarna inomhus. Kanske baka några muffins och titta till cykeln som fortfarande står i vintervistet. Nu börjar cykelbanorna tina fram och jag längtar verkligen efter premiärturen. Om jag nu kan cykla med mitt alltmer knasiga artrosknä... suck!

Må gott och ha en fin helg.

8 kommentarer:

Villa Ryttarängen sa...

Ja nu väntar man så man får nässelutslag här. Det där med båtturer har varit lite läskigt för mig sedan Estoniakatastrofen. Innan så bara älskade jag båtturer. Nu känns det lite lättare igen. Jobbigt med artrosknä. Usch! maken har just opererat sig och inte så kul har den resan varit. Jag längtar också efter en cykeltur. Kraaam Pia

Villa Ryttarängen sa...

Glömde ju säga att jag hittade min form på en loppis.Ett tips om du vill göra liknande. Kram/ Pia

lisashus sa...

Ja,visst är det en väntan och den känns ovanligt lång i år! Endast EN dag har vi haft som påminde om vår! Det lär väl bli bråttom om allt kommer på en gång. Så fina videkvistar du har! Så härligt med en cykeltur; även om det känns lite avlägset även här. Himla trist med ditt knä! Hoppas det blir bättre när värmen kommer. Önskar dej en fortsatt fin helg.
Kram
Lisa

House and Garden by Bia sa...

Vi lär få vänta länge på våren....du skulle se så mycket snö vi har !
Man blir nästan deprimerad av det hela...så här brukar det inte vara normalt hos oss...lyllo ni i södra Sverige som har vår nu !
Ha en fin vårdag !
Kram

P.s...vi ska till torpet och promenera runt...på vägarna är det inget snö iaf...annars får vi gå i skoterspår ;)

eval8 sa...

Nu i helgen kom våren här! Vi ställde husvagnen på plats, fikade ute, åt middag ute, det var så skönt!!! Bebisen däremot, den har inte kommit... Uträknat i fredags.

Lena sa...

Hörde just på radion att den metrologiska våren kommit till Örebro nu!
Har haft en härlig vårhelg, så den kommer nog snart till dina trakter också!!!!
Kram Lena

Mycket annat & lite betong sa...

Så vi har fått vänta på våren i år! Vi har snöfritt och jag har börjat kratta igen efter trädet vi fällde före vintern. Det var riktigt skönt!

Kram Agneta

PS. Så snygg din sjal blev!

Bettys beundran sa...

Så fin sjalen blev, bra att du inte gjorde den längre. Du kommer säkert få stor användning av den. Här i S-holm har jag kunnat cykla ett bra tag och det är sådan befrielse att inte alltid ta bilen.