16 april 2018

Planering, drömmar... och en solkatt


Jag har hämtat ner krukor och korgar från vinden och diskat dem bättre än den fusktvätt jag gjorde när jag höstade dem. Det roligaste jag vet är att planera och fundera hur årets sommarbalkong ska se ut. I höstas var jag inne på en mer ätbar balkong och det temat lockar fortfarande. Varje år säger jag att i år, i år ska jag inte ha så mycket att vattna. Hm... vi får väl se.


Iris, hon planerar just ingenting. Hon njuter av att slappa i halvskuggan och kolla när hennes matte håller på att bära ner grejorna från vinden. I början var det läskigt att vara så högt upp, men hon vande sig snabbt. Nu njuter vi här av fulla muggar i vårsolen med rätt dagstemperatur. Jag tror vi får en fin sommar härute. Och matte bläddrar i sin skissbok och funderar vidare...

Hoppas ni också kan njuta!

5 kommentarer:

lisashus sa...

Så härligt och alltid lika spännande inför varje sommarsäsong. Jag kan tänka mej att din balkong blir fantastisk! Minns ju hur den såg ut förra sommaren!
Spännande också med en ny liten invånare och se hur hon reagerar på utelivet. Hon verkar ju gilla det redan nu.
Jag säjer likadant varje år - inte för mycket att vattna. Nåja, det blir som det blir med det, det vet vi också!

Njuter gör jag över att värmen nästan kommit hit. LIte ledbruten efter helgens trädgårdsstädning på torpet, men jag har tid för återhämtning och idag är det halvmulet.
Kramar
Lisa

Eva-Lotta sa...

Så skönt att kunna sitta där ute. Det blir spännande att se vad det blir på din balkong i år!

Lena sa...

Så härligt att planera för vår och sommar och samtidigt njuta, som söta Iris, av vårsolen!
Kram Lena

MårsArt sa...

Balkong är så härligt att ha, både för dig och Iris. Man får ju ett extra rum på sommaren. Du kommer säkert att som vanligt, ha ett hav av växter. Både ätliga och oätliga. Halva nöjet ligger ju i att planera. Lycka till med beslut och odlingar!
Jag kommer att följa odlingarna med spänning. Och nöje!
Kram
Agneta

Merja sa...

Nu blir det bara bättre och bättre:)
Iris ser så fin ut och njuta kan hon ser jag. Det gör även våra katter. De tycker att det är så skönt när nån är hemma och kan ha dörren öppen så de kan springa ut hur de vill.
Ska bli spännande att se vad skisserna resulterar i!
Ha det fint!
Kram