12 maj 2018

Jag gillar Bemz!


Min urgamla Karlandasoffa från Ikea har fått ny sommarklädsel. Numer har jag bara tvåsitssoffan kvar, den räcker åt mig. Den är faktiskt som ny, har hållit sig bra genom åren och har då och då fått ny klädsel. Tack och lov för Bemz som tillverkar klädslar till alla gamla Ikeasoffor! Just det här kan dessutom tvättas i 60 grader. Finns även extra armstödsskydd att beställa. Det enda svåra är att bestämma sig för vilken kvalitet, mönster och färg man vill ha. Jag ville ha en ljus men inte enfärgad. Efter flera gratistygprover bestämde jag mig för denna och är supernöjd... än en gång. Alltid hög kvalitet på tyg, passform och välsömnad. Klicka här kommer du till Bemz. Man skulle kunna tro att jag är sponsrad... men icke.


Godkänd av Iris också. Hon hälsar förresten och tackar för grattishälsningarna på treårsdagen.

Balkonglivet är fantastiskt och det känns som lägenhetstvåan har blivit en trea. Ljuvligt är ordet!

Må gott!

5 kommentarer:

HWIT BLOGG sa...

Jamen det är ju perfekt att bara byta klädsel och vips har man en ny soffa!
Önskar dig en fortsatt skön och solig helg...
Kram från Titti

Eva-Lotta sa...

Det ser fräscht och snyggt ut!

Villa Ryttarängen sa...

Så himla smart att ha en klädsel att byta med. Grattis till kissen. Kraaaam Pia

House and Garden by Bia sa...

Tänk vad tiden går !...Iris redan tre år !
Soffklädseln blev jättebra ;). Du undrade om vi snart flyttar ut till torpet ?...inte ännu, det får nog bli lite varmare först och vi brukar flytta ut ganska sent nu för tiden (man har ju växthus, haha). Vid midsommartid brukar det bli...det beror helt på vädret. Men vi är ju där ibland när vädret är fint innan vi flyttar ut. Sol och fint ska det bli några dagar framöver nu och det tackar man för !...idag ska jag ut och räfsa lite....och sitta och njuta i växthuset också ;).........ha en fin dag, du och Iris.
Kram

lisashus sa...

Soffan blev säkert somn ny! Vilken fantastisk idé detta är! Jag har hört talas om företaget, och det är ju otroligt att man kan klä om en lite trött soffa, som ändå fungerar! Din blev ju jättefin och ser så fräsch och ny ut. Kul att Iris också verkar gilla den! Hon smälter in riktigt bra dessutom!

Visst är det ett helt underbart väder och balkong- och torpliv kan börja!
Hoppas att ni kan fortsätta njuta på balkongen även nästa vecka!
Kramar
Lisa