24 oktober 2018

Köksbänksrealism


Inte var de särskilt goda de första mandarinerna jag köpte. Jag väntar nog att köpa fler tills de rätta kommer, de söta och lättskalade. Men mest längtar jag efter att apelsintiden ska börja. Jag är en apelsinist... om man kan kalla sig så.


Lyktan kommer från Indiska och har hängt med länge. Liksom receptboken med innehåll och omslag jag aldrig tröttnar på. Jaha, så här ser min köksbänk ut i detta nu.

Önskar er en fin dag.

6 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Nej, jag åt en, fy den var inget vidare!

Villa Ryttarängen sa...

Jag ar ätit satsumas flera gånger som varit supergoda. Tack för vetekuddstipset, min har ju brunnit upp. Jag måste köpa en ny. Vad mysigt på din köksbänk. Kraaam Pia

Rosor och ruiner sa...

Jaså, de clementiner jag har ätit har varit jättegoda!
Boken ser fin ut, ett smycke där på bänken!
Kram Gunilla

MirandaMaräng sa...

Bäst att vänta till närmare julen. . . så brukar mandarinerna vara extra goda! :-)
Ha det så gott!
Kramar

lisashus sa...

Så fint det är på din köksbänk, och jag håller med dej om clementinerna - de första är aldrig särskilt goda, men de kommer. Åh, den boken har jag också, ljuvlig och bilderna! Den kan man bläddra i hur mycket som helst.
Apelsinist är väl härligt, så goda, de där stora med tjockt skal och söta och saftiga, ja som en hel måltid!
kram
Lisa

Vit Hortensia sa...

Sist vi var och storhandlade såg jag att mandarinerna hade kommit men jag höll mig till satsumas som är supergoda just nu. DET är något som är riktigt bra med den här årstiden.....att det är citrustid.....och att det alltid är läge att tända massor av ljus :-)
Snart helg igen. Ha det så bra!
Kram Birgitta