4 december 2018

Första böckerna på väg och boksläpp på Vass-Brittas Gård


Tack alla som redan beställt Piongården! Nu har första leveransen skickats iväg. Så roligt att så många är intresserade av min fjärde roman. Och jag har redan fått en så fin kommentar av en läsare... "Köpte boken idag. Kan inte sluta läsa. Må den aldrig ta slut". Finare ord kan jag inte få! Jag blev jätteglad! Tack du okända för den värmande kommentaren.


På måndag 10 december kl 19.00 ska jag ha mitt officiella boksläpp på fina Vass-Brittas Gård i Gamla Herrgården här i Falun. Gården har fått sitt namn efter gruvarbetarhustrun Vass Brita Ersdotter och är en välbevarad gruv- och hyttarbetargård från 1600-talet. Jag är så tacksam att jag får ha mitt boksläpp i det anrika huset! Kom gärna förbi om du är i trakterna.


Men redan på torsdag ska jag delta tillsammans med Kol&Rosor på Slaggatans Tjejkväll. Där ska jag signera och sälja mina böcker. Jättekul ska det bli!

Piongården, och mina tidigare romaner, finns att köpa hos Kol&Rosor och Akademibokhandeln här i stan. Och såklart här, mejla mig på evamari4@telia.se om du har lust att läsa Piongården.

Hoppas ni också har roliga saker att se fram emot. Inte svårt såhär i adventstider, för det där jäktet, det har vi slutat med. Eller hur?

Ha det gott!

6 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Vilket härligt hus att ha boksläpp i! Din bok passar verkligen in där! Ser mycket fram emot att läsa den :)

Eva-Lotta sa...

Den kom idag :) :) :) TACK!!!!!!!!!!!!!!!

lisashus sa...

Vilken fin pakethög som ligger på ditt bord, och jag är såååå glad för jag fick just ett sådant paket i min brevlåda idag! Åh, jag kan knappt hålla mej, innan jag börjar läsa, för jag vet att det är svårt att sluta, men har en del "måsten" innan, så därför får jag hålla i mej lite! Så roligt det ska bli att bekanta sej med Piongården!
Så många härliga träffar du har och vilket underbart hus att ha boksläpp i! Önskar dej all lycka med försäljningen och myset! Bodde jag närmare skulle jag komma på stört!
Kramar
Lisa

MirandaMaräng sa...

Tack för SUPERSNABB bok som kom idag!!!
Ska bli såå spännande att läsa den!
Kramar

Villa Ryttarängen sa...

Så härligt för dig! Jag önskar att jag kunde vara en av dina läsare men snart så... Jag försöker verkligen att börja läsa igen. Kraaaam Pia

Agneta Tellander sa...

Ser fram emot ditt boksläpp på måndag. Blir trevligt. Boken är ju superbra, din bästa som sagt. Så roligt!📖