19 december 2018

Pappersstjärnor


Hur många år är de nu, mina små pappersstjärnor som jag tycker så mycket om? De är vikta av papper ur en loppad gammal diktbok på tyska.


Varje vinter när jag plockar fram dem blir jag lika glad. Märkligt att de håller år efter år. Jag har många olika storlekar, somliga hängande andra liggande. Här finns en länk ifall någon har lust att pyssla. Mina absoluta favoriter...


... förutom kottarna förstås!

Ha en fin förejulvecka.

4 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

De är jättefina, helst som de är gjorda av bokpapper!

lisashus sa...

Åååh, dina stjärnor är såå fina i all sin enkelhet. Smakfullt och så vackert pynt hos dej, med bara det naturliga!
Själv har jag knappt hunnit tänka på julen, först konsert (imorgon), repetition idag, sen blir det jul för mej. Kan inte koncentrera mej på något annat just nu. Det ska bli så kul, men samtidigt skönt när det är över.
Njut av innan-jul-dagarna!
Kramar
Lisa

MårsArt sa...

Såna stjärnor är jag bekant med. Fint med gamla boksidor. Ser på instagram att det är väldigt populärt att vika olika stjärnor till denna jul. Undrar hur många hundra jag har gjort i alla möjliga färger och storlekar genom åren... Grattis till boken! Ja, böckerna! Så roligt att de blir sån succé. Egentligen inte så konstigt. Fler än jag gillar böcker med innehåll som man kan relatera till. Jag läste nyss en bok som var så omskriven i England, men den boken var så dålig att jag inte ens vill ge den vidare som jag brukar. Den hamnar i pappersinsamlingen... Min blogg är mitt dåliga samvete sedan en lång tid. Lååångt mellan inläggen... F.n är det instagram som gäller. Lätt att göra inlägg snabbt där, men inte alls så personligt som en blogg. Nu ska jag "läsa ifatt" på din blogg. Fortsätt att njuta av adventstiden.
Kramar
Agneta

annika sa...

Å dessa fina stjärnor! Jag har några stycken här och ska nog vika till några flera. Bra att du länkade så då blir det lite lättare att hitta. Just nu är det lite kakor och annat ärbart på gång.
Ha det fortsatt njutbart och härligt 🌟✨
kram // annika