27 september 2019

Nu bor kransen här


Nu har den torkat, kransen jag gjorde av hagtornsbär. Som jag trodde har den torkat isär fint. Den har flyttat upp på hyllan ovanför tv:n och fått sällskap av en gammal dalahäst i samma färg.


Ser ni den däruppe i hörnet? Där får den bo ett tag. Kanske får den en annan plats om ett tag. Ombyte förnöjer... så är det för mig!


Någon undrade om tavlan är av Lena Linderholm. Svar ja. Den heter Skärgårdsjungfrun och jag köpte den 1987. Älskar den!

Trevlig helg önskar jag er.

5 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Så fint! Trevlig helg!

Villa Ryttarängen sa...

Ja så himla fint! Om jag får säga så är det enkla det vackraste. Naturen har så mycket fint att ge. Tack för din kommentar hos mig ang. balans. Jag funderar och funderar. Du är så klok du. Maken och jag har bokat Falun till första advent. Du brukar berätta om gamla stan eller dom där fina röda husen. Jag fattar inte vart det ligger. skulle gärna vilja se det. Kraaam Pia

Mamma C sa...

Där passade den helt perfekt ihop med dalahästen.
Ha en fin fredag.
Kram Carin

lisashus sa...

Så fin kransen blev och så passande där på din hylla och med den vackra dalahästen! Kul att byta ut saker ibland och ändra om efter humör. Du har det så hemtrevligt och mysigt hos dej!
Fin tavla och säkert ett fint minne.
Önskar dej också en fin helg!
Kram
Lisa

Margareta sa...

Nu blir jag påmind igen om att göra något av alla de röda bär som finns. Det blir ju så vackert.Jag tänkte göra en girlang av rönnbär....kanske.
Och dina bilder på bokens "hattar".Det är verkliga konstverk.
F.ö så blir det mer höstlikt för varje dag.Inte så mycket färger än,men det kanske kommer.Jag har iallafall mycket att ta tag i nu,vad gäller trädgården. Det känns alltid bra att få undan en del innan vintern.Var sak har sin tid.
Lycka till med fortsatt skrivande!Ser fram emot att få läsa ytterligare en bok.
Ha en bra höstvecka!
Kram Margareta