9 december 2019

Jag är överväldigad!


Tack alla! Jag är jätteglad över att så många vill köpa min femte roman, Harriet och Olle. Framförallt är det roligt att så många som redan läst mina tidigare böcker vill läsa denna också. Just nu är ryggen rakare än någonsin!


Jag packar och skickar så fort jag kan. Denna gång har jag frångått min egen inslagning med brunpapper och snöre, trots att det är roligare både att skicka och att få. Jag tänker mer praktiskt denna gång och använder postens blå påsar. Där får två böcker plats till samma portokostnad som en och utan skrymmande tillägg.

På lördag, den 14 december, signerar jag böcker mellan 11-15 hos fina butiken Kol & Rosor på Slaggatan 29 här i Falun. Välkomna!

Förutom hos Kol & Rosor finns min bok att köpa på Akademibokhandeln här i Falun. Och genom min blogg, förstås. Läs mer här.

Tack än en gång!

6 kommentarer:

lisashus sa...

Så roligt att du känner dej glad och överväldigad och det kan du gott göra!
Jag ser verkligen fram emot att få läsa om Harriet och Olle.
Fortsätt du med rak rygg och sträck på dej ordentligt!
Kramar
Lisa

Vit Hortensia sa...

Klart du ska sträcka på dig <3 Så roligt det måste vara att skicka iväg böcker och se lagret minska. De som läst dina tidigare böcker verkar ha längtat efter att få läsa Harriet och Olle och det är väl ett väldigt gott betyg :-)
Lycka till med signeringen på lördag!
Varm kram till dig.
Birgitta

pelargon sa...

Ser så fram emot att läsa denna bok. Dessutom är den så vacker.Det ser ju ut som det ligger en verklig bukett smörblommor på en bok.
Du kan vara hur stolt som helst över ditt verk.
Önskar dig fina bokskickardagar!
Kram Margareta

Eva-Lotta sa...

Så roligt! Så klart du ska sträcka på dig och vara stolt. Det är jätteroligt att du lyckats!

Bettys beundran sa...

Så roligt - grattis. Fint att få din bok på den lokala Akademibokhandeln. Fint omslag till boken. Så roligt att du har hittat julklänningen kanske något vi får se?

Ewa sa...

Tack. Betalade boken i går kväll vid 20,00.
och idag kl 15,00 fick jag boken. Ska bli
kul att läsa den.

Tack igen, och ha en trevlig helg.