16 december 2019

Döttrarna mina


Den här fantastiska tulpanbuketten fick jag av döttrarna när Harriet och Olle, min femte roman, var klar. De tycker det är lika roligt som jag.


Mina tre döttrar är så fina mot sin mamma. De bryr sig. Jag är lyckligt lottad som har dem så nära... både hjärte- och avståndsmässigt. De vill ha mig med fastän jag spjärnar emot ibland. Ändå sliter vi inte på varandra. Vi har luft i vår relation.


Tack, döttrarna mina!

8 kommentarer:

Villa Ryttarängen sa...

Åhh så fint skrivet. Jag har ju ingen dotter och det känns ibland lite sådär. En Mor dotter relation är lite speciell. Å andra sidan så har jag ju tre söner och en underbar relation med dem. En annan typ bara. Jättefin bukett. Kraaaam Pia

Eva-Lotta sa...

Så fin bukett! De är så klart stolta över sin mamma😍

lisashus sa...

Så fint om dina döttrar och det måste vara underbart att ha dem så nära och att få tillgång till dem. Härliga tulpaner och så klart är de stolta över sin fina mamma!
Kram
Lisa

Mamma C sa...

Så klart att de är stolta över sin mamma som gett ut sin 5:te bok.
Tulpanbuketter blir bara vackrare och vackrare så länge de står.
Ha en fin måndagskväll.
Kram Carin

Vform sa...

Ååå, så fint av döttrarna! Skönt att ha dem i närheten!
Mina tre söner med respektive finns också i min närhet ... så också barnbarnen!
Fyra fina flickor (6 till 10 år) hoppar av skolbussen i morgon och ska tillbringa eftermiddagen hos oss, farmor och farfar! Så brist på flickor har jag inte!
Ha en fin vecka i adventstid ♥

Rosor och ruiner sa...

Så fint du beskriver er relation - och såklart är de stolta över mamma! Har ju precis börjat en ny fas i livet, att ha en vuxen dotter som inte bor hemma. Känns ännu lite ovant... men man vänjer väl sig.
Kram Gunilla

Vit Hortensia sa...

Vilken underbar bukett med tulpaner.....helt klart valda, och givna, med kärlek och omsorg!
Ha det så bra! Kram
Birgitta

MirandaMaräng sa...

Ja barn är en glädje i livet. . . och vad härligt att du har dem så nära! Klart att de är stolta över sin mamma som nu har givit ut sin 5e bok!
Ha en fin dag!
Kram