11 mars 2020

Vårpriser... på alla mina fem romaner!


Det var ett tag sen jag pratade om mina böcker. De flesta av er vet ju redan att jag skrivit fem romaner, men för er som inte vet så tänkte jag låta dem få ett eget inlägg. Jag är stolt att jag skrivit så många och gett ut dem helt på eget bevåg. Och tacksam att de tagits emot så fint av mina läsare. Därför kom jag på att jag ska ha en liten vårkampanj och sälja dem till vårpriser under resten av månaden, alltså mars ut! Låter inte det vårigt och bra?


Den första, Café Trädgårdslyckan, gav jag ut redan 2006. En feelgood-roman med stänk av svärta. Den handlar om Berit Mattsson i Örebro som tagit beslutet att utnyttja sin pensionsförsäkring från det hon fyllt sextio.

Baksidestexten lyder:
   Så länge jag kan minnas har en gammaldags farstutrappa varit en av längtorna jag haft. En katt skulle förstås sitta där och tvätta sina tassar. Och ett eget trädgårdsland skulle jag ha, med riddarsporrar, ringblommor, aklejor och pioner.
   Nu har min önskan gått i uppfyllelse, nu har jag allt det där. Trappa, katt och riddarsporrar.

Är du nyfiken är priset på Café Trädgårdslyckan 100:- Vårpris mars ut 80:-

----------


Längtan att fortsätta skriva gjorde att jag tio år senare, alltså 2016, skrev Livet efter Mats.

Baksidestexten på den lyder:
   Livet efter Mats handlar om Anja Larsson som drivit tygaffär och syateljé i många år och vad som händer i hennes liv när hennes man plötsligt dör. När chocken lagt sig och hon tagit itu med allt praktiskt, dyker något upp... något hon innerst inne anat. Den handlar också om hur hon och väninnorna sätter sprätt på tillvaron genom att öppna Söderhamns första pannkakeria, men också om hennes kolonilott och om oväntade händelser... och kanske lite kärlek?

Priset på den är 179:- Vårpris mars ut 150:-

----------


2018 var jag väldigt produktiv, då gav jag ut två böcker. Först ut var Jag är Nora. En feelgood-roman med stråk av både mörker och sorg.

Baksidestexten lyder:
   Jag är Nora är berättelsen om en alldeles vanlig kvinnas vardag i Hudiksvall. Nora vandrar, bakar och väver. Många mattor har det blivit genom åren. Lika många år har hon haft vävkursen där ingen vill sluta. I den lokalen har ingen putsat fönstren på väldigt länge. Hon skulle gjort det själv, då hade säkert inget av allt det andra hänt.

Priset på Jag är Nora är 189:- Vårpris mars ut 150:-

----------


I slutet av samma år kom Piongården. En berättelse i feelgood-anda om livet.

Baksidestexten lyder:
   Kerstin Fontin har haft fler än en sorg att bära genom livet. När hon beslutar att flytta hem till Sverige och Falun igen och börja om på nytt sätter hon igång ett jordskred för fler än sig själv. Främst drabbar det hennes syster Siv som nästan kvävs av frustration och misstro, medan svågern Kurre äntligen kommer till insikt över hur torftig hans vardag är.

Priset på Piongården är 189:- Vårpris mars ut 150:-

----------


Och så den senaste, Harriet och Olle, som blev klar i december 2019. Feelgood som de andra men kanske min mest lågmälda berättelse.

Baksidestexten lyder:
   Harriet och Olle är en roman som handlar om hur livet förändras när tillfälligheter blir händelser som ingen väntat sig. En berättelse om uppbrott, insikt, glädje och kärlek, blandat med smörstekta abborrfiléer, lite tjärdoft... och en gammal cd med Chet Baker.

Priset på Harriet och Olle är 189:- Vårpris mars ut 150:-

----------

Om du vill passa på att köpa någon av böckerna så mejla mig och uppge namn och adress så ger jag dig mer information. Postnords frakt tillkommer med 59:-, samma för både en och två böcker. Min mejladress är evamari4@telia.com Jag signerar boken, men om du vill ge bort den i present och vill få ett annat namn skrivet än ditt eget så berätta det tydligt i mejlet.

För säkerhets skull tillägger jag att priserna gäller mars ut och så långt lagret räcker.

Samtliga böcker finns dessutom att köpa till ordinarie priser hos Kol & Rosor och på Akademibokhandeln här i Falun.

Hoppas ni gillar min lilla vårkampanj?

Ha det gott i dessa dystra virustider och njut av vårsolen även om den ibland (oftast) finns gömd där bakom molnen.

4 kommentarer:

lisashus sa...

Vilken jättebra idé med vårkampanj! Jag är så glad att jag har alla dina böcker och imponeras stort över det du åstadkommit. Alla böckerna har sin egen "själ" och jag tycker så mycket om dem alla på sitt sätt.
Lycka till med kampanjen och tusen tack för rar kommentar hos mej!
Kramar
Lisa

Eva-Lotta sa...

Kul idé Jag gillar dina böcker🤩 har allihop.

Mamma C sa...

Stort lycka till med din vårkampanj.
Kram Carin

Annica sa...

Jag har länge tänkt köpa några av dina böcker, bra att du gjorde lite mera reklam här så jag fick en spark i baken...
mejlar dej på direkten!
Kram Annica